Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια της άτυχης γυναίκας

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο που βρήκε 50χρονη γυναίκα στο Μεσολόγγι, όταν στην προσπάθειά της να καθαρίσει κρεατομηχανή κρεοπωλείου διαμελίστηκε. To φρικτό δυστύχημα έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης της.

Μεσολόγγι: Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα - «Η κόρη της φώναζε ''βοήθεια''»

Η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε:

«Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς». 

Η ανάρτηση:

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο που βρήκε μια 50χρονη γυναίκα στο Μεσολόγγι, όταν στην προσπάθειά της να καθαρίσει κρεατομηχανή κρεοπωλείου διαμελίστηκε

Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει κρεατομηχανή και διαμελίστηκε

Η Αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο οποίο έχασε τη ζωή της η 50χρονη εργαζόμενη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. 

Φρίκη στην Κρήτη: Το χέρι 26χρονης εγκλωβίστηκε σε μηχανή κιμά

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στη συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στη μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Σκόπελος: 43χρονη ακρωτηριάστηκε από μηχανή του κιμά

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της κόρης της που άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε στον δρόμο φωνάζοντας «βοήθεια».

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η κόρη της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση κλονισμού.

Μεσολόγγι: Είχε έρθει με τα παιδιά της στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή

Η γυναίκα είχε έρθει για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της. 

Έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την κόρη της και τον 10χρονο γιο της, τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον άντρα της.

Η 50χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια σε αρκετά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μεσολόγγι και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για την άτυχη γυναίκα. Όπως λένε, ήταν αξιαγάπητη και εργατική.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, η κόρη της 50χρονης μαζί με τον αδελφό της βρίσκονται σε φιλικό σπίτι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top