Ατύχημα σε μηχανή κιμά: «Θα τα καταφέρουμε» λέει ο σύζυγος της 27χρονης

Η κοπέλα που έχασε το χέρι της είναι μητέρα τριών μικρών παιδιών

;Όσα είπε ο σύζυγος της 27χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Μια νέα κοπέλα, εργαζόμενη σε κρεοπωλείο, εγκλώβισε το δεξί χέρι της στη μηχανή του κιμά, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό. «Θα τα καταφέρουμε» λέει , με δύναμη ψυχής, ο σύζυγός της.

«Eγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα η χέρα της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε τη χέρα και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ' αφήνουνε να μπω μέσα» είπε ο σύζυγος της 27χρονης, Μιχάλης Δασκαλάκης, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου.   

Φρίκη στην Κρήτη: Το χέρι 26χρονης εγκλωβίστηκε σε μηχανή κιμά

Χρόνια εργαζόμενη σε κρεοπωλείο, η 27χρονη κοπέλα δε θα μπορούσε να φανταστεί πώς ένα λάθος την ώρα του χειρισμού της κρεατομηχανής θα γινόταν εφιάλτης.

«Χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ μαζί με το ΕΚΑΒ να μεταφερθεί επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ ώστε να απεγκλωβιστεί το χέρι» δήλωσε ο γ.γ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωυσάκης.

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε το χέρι της 26χρονης που εγκλωβίστηκε στη μηχανή κιμά

Ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ σημείωσε ότι έχει αποφευχθεί οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή κίνδυνος της ζωής της.  «Φυσικά η ολοκλήρωση της φροντίδας της θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε με το μικρότερο βαθμό αναπηρίας , για αυτή την εξαιρετικά επώδυνη κατάσταση» είπε. 

Έχουμε τρία μικρά παιδιά, αλλά θα τα καταφέρουμε

Βράχος στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της κοπέλας. Στο σπίτι , τους περιμένουν τρία παιδάκια 11 , 8 και 2 ετών, όμως φτάνει που σώθηκε η Αναστασία του, όπως είπε στο Star.

«Εντάξει, καλά είναι , όπως το πάρει κανείς , ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δε φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει. Εμείς είμαστε με τη γυναίκα μου τώρα από 14 χρονών την έχω πάρει κι είμαι δα 30 χρόνων» είπε στο Star ο Μιχάλης Δασκαλάκης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top