Σκόπελος: 43χρονη ακρωτηριάστηκε από μηχανή του κιμά

Έχασε την παλάμη της μετά από μοιραίο λάθος

Σκόπελος ακρωτηριασμός μηχανή κιμά

Ένα φρικτό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σκόπελο, όπου μια 43χρονη γυναίκα ακρωτηριάστηκε από μηχανή του κιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia.gr, η 43χρονη η οποία είναι έμπειρη στη δουλειά της, βρισκόταν στο κρεοπωλείο του άνδρα της.

Την ώρα που προσπάθησε να κόψει κιμά, έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει το δεξί της χέρι, αντί για το πλαστικό όργανο, για να σπρώξει τον κιμά μέσα στη μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν το μηχάνημα να της τραβήξει μέσα την παλάμη, η οποία και ακρωτηριάστηκε.

Το taxydromos.gr, αναφέρει πως η 43χρονη διακομίστηκε αιμόφυρτη  στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού της, έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Με συνεννόηση μεταξύ του ΕΚΑΒ και της Πολεμικής Αεροπορίας διατάχθηκε ελικόπτερο να πραγματοποιήσει τη αεροδιακομιδή.

Στις 16.00 το απόγευμα της Δευτέρας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την τραυματία από το στρατόπεδο Γεωργούλα όπου προσγειώθηκε το ελικόπτερο. 

Η ασθενής μεταφέρθηκε ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη επειγόντως στην Ορθοπεδική Κλινική, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top