Λιβύη: Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται στο 401  

Κοντά στους τραυματίες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ 

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ποια  είναι η κατάσταση υγείας των τραυματιών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη μετέδωσε από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο οποίο  έχουν διακομιστεί οι περισσότεροι τραυματίες, μετέδωσε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.   

Λιβύη: «Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν γεννηθώ»

Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος του Star,  δεν κινδυνεύει η ζωή κάποιου τραυματία. Στη Λιβύη νοσηλεύεται ένας Έλληνας διερμηνέας, ο οποίος είναι τραυματισμένος στα πόδια και δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Λιβύη: Τα σοβαρά ερωτήματα – Για «ατύχημα» μιλούσε το ΥΠΕΞ! 

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 10 άτομα, οι 3 είναι πιο σοβαρά, καθώς έχουν πολλαπλά κατάγματα, εγκαύματα και  υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ένας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. 

 

Λιβύη: Θρήνος για την 46χρονη Γλυκερία - Συγκλονίζει ο αδερφός της

Στο πλευρό των τραυματιών βρέθηκε το πρωί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους από το ιατρικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top