Λιβύη: «Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν γεννηθώ»

Η ανάρτηση της 40χρονης για το πώς επέλεξε να γίνει στρατιωτικός

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Ηράκλειο της Κρήτης, από όπου καταγόταν η 40χρονη στρατιωτικός που έχασε τη ζωή της την Κυριακή στο σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη ενώ βρισκόταν σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Στην ίδια αποστολή έχασαν τη ζωή τους ακόμα τέσσερις Έλληνες. 

Λιβύη: Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Μιλώντας στο cretapost.gr, ο ξάδερφός της ξεσπά, λέγοντας πως δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. «Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε» ανέφερε. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια είχε θρηνήσει και άλλα θύματα, με τον αδερφό της 40χρονης να σκοτώνεται σε τροχαίο και τον θείο της που ήταν πιλότος, να χάνει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Αν και αρχικά υπήρξε μια σύγχυση σχετικά με το αν υπάρχουν νεκροί από το τροχαίο, ο ξάδερφός της ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια ενημερώθηκε από το Επιτελείο του Στρατού για τον χαμό της. 

Η γυναίκα που εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο 251 ΓΝΑ, είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο Ιούλιο με τον αγαπημένο της. 

Τροχαίο στη Λιβύη: Στην Αθήνα η κηδεία της 40χρονης

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κηδεία της άτυχης νοσηλεύτριας αναμένεται να τελεστεί στην Αθήνα.

«Η ξαδέρφη μου ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα και εκεί θα τελεστεί η κηδεία της» ανέφερε, με τους συγγενείς της να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για να της απευθύνουν το ύστατο «χαίρε».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των στελεχών τους. «Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και στους 10 τραυματίες μας. Η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό τους», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συγκλονιστική ανάρτηση για το πώς επέλεξε το επάγγελμά της

Πριν από μερικά χρόνια, η γυναίκα είχε αποκαλύψει μέσω μιας ανάρτησής της στα social media τον λόγο που την οδήγησε να επιλέξει την Πολεμική Αεροπορία. Ο λόγος ήταν ο θείος της, ο οποίος ήταν πιλότος που πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος. 

«Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία, πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ… Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον "ευκλεή θάνατο" που επιλέγει…»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top