Λιβύη: Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο

«Είχε χάσει» τον αδερφό της και τον θείο της σε παρόμοια δυστυχήματα

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου των πέντε Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, ενώ βρίσκονταν σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Πρόκειται για δύο νοσηλεύτριες, έναν υπαξιωματικό του στρατού και δύο διερμηνείς.

Λιβύη: Nοσηλεύτριες, υπαξιωματικός και διερμηνείς οι νεκροί Έλληνες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του creta24.gr, μία από τις αδικοχαμένες νοσηλεύτριες είχε καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης και έμενε στην Αθήνα, όπου εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Λιβύη: Η τραγική ιστορία πίσω από την άτυχη στρατιωτικό

Ο θάνατός της έφερε στο φως μια τραγική ιστορία από το παρελθόν της γυναίκας, καθώς δεν είναι ο πρώτος θάνατος από δυστύχημα στην οικογένεια.

Λιβύη: H ελληνική αποστολή βοήθειας ενεπλάκη σε τροχαίο

Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν «ιπτάμενος» και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Το κλίμα στον τόπο καταγωγής της είναι βαρύ καθώς όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς με την Κρήτη. 

Επίσκεψη απεσταλμένου του Χαφτάρ σε Έλληνες τραυματίες

Παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης οι δύο διερμηνείς

Νεκροί από το φρικτό τροχαίο είναι και οι δύο διερμηνείς, οι οποίοι είναι παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άνδρα. Η κοπέλα μάλιστα είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top