Μαρτυρία – κλειδί για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή  

Αποκάλυψη του Star για την κατάθεση φίλου του στην ανακρίτρια

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το Star έφερε για πρώτη φορά στο φως τη σημαντική μαρτυρία φίλου του, που έτρεχε μαζί του, για να ξεφύγουν από το δολοφονικό μένος των Κροατών χούλιγκανς. Ποιος είναι αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη.   

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη μαρτυρία φίλου του Μ. Κατσουρή

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη μαρτυρία φίλου του Μ. Κατσουρή 

Νέα Φιλαδέλφεια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο του Μιχάλη

Όπως ανέφερε, πρόκειται για έναν συνομήλικο φίλο του, το μικρό όνομα του οποίου  ξεκινάει από Α και είναι γνωστός οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ, που κατέθεσε χθες στην δικαστική λειτουργό για περισσότερο από μία ώρα. 

Συγκλονίζει η μητέρα του Κατσουρή: «Κοιτούσα πάνω και τον έβλεπα ζωντανό»

Γιατί θεωρείται μάρτυρας κλειδί; Όπως τόνισε η δημοσιογράφος του Star είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται  ακριβώς δίπλα στο Μιχάλη με την κόκκινη μπλούζα και το κράνος  για αρκετή ώρα και περιγράφει καρέ  - καρέ τι έγινε εκείνα  τα κρίσιμα λεπτά των επεισοδίων. 

Τι ανέφερε ο φίλος του Μ. Κατσουρή για τις δραματικές στιγμές που βίωσε

Τι ανέφερε ο φίλος του Μ. Κατσουρή για τις δραματικές στιγμές που βίωσε

Είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σοβαρά, ενώ όπως είχε αποκαλύψει το Star είχε παρουσιασθεί αυτοβούλως στην ανακρίτρια την περασμένη εβδομάδα και δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει ως μάρτυρας, προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες  για την τραγωδία. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τρία σημεία που θα «δείξουν» τον δολοφόνο του Μιχάλη

Για το πώς δέχτηκαν την επίθεση, υποστήριξε ότι δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν Κροάτες στην περιοχή και τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους  να τους επιτίθενται. Το επεισόδιο έγινε στο οικόπεδο δεξιά του γηπέδου, σημείο «τυφλό» από τις κάμερες, ενώ αδυνατεί να αναγνωρίσει τον δράστη καθώς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα full face. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top