Συγκλονίζει η μητέρα του Κατσουρή: «Κοιτούσα πάνω και τον έβλεπα ζωντανό»

«Όταν άκουσα να φωνάζουν το “Μιχάλη ζεις” τρελάθηκα»

Ήταν το βράδυ της 7ης Αυγούστου, όταν ο Μιχάλης Κατσουρής έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 17 ημέρες μετά, η μητέρα του ψάχνει απαντήσεις για τον δολοφόνο του παιδιού της.

«Δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη η παρουσία της στο γήπεδο»

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στο γήπεδο της ΑΕΚ για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή «άνοιξε» την καρδιά της. Μίλησε για τη στιγμή που όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του παιδιού της και τα συναισθήματα που πλημμύρισαν την ψυχή της: «Κοίταγα πάνω και τον έβλεπα ζωντανό. Γιαυτό πήγα. Για να τον βλέπω εκεί που του άρεσε. Χειροκρότησα για το παιδί μου όταν μπήκε το γκολ», δήλωσε στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε: 

Όταν άκουσα να φωνάζουν το “Μιχάλη ζεις” τρελάθηκα για το παιδί μου. Πως το λατρεύουν...

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή στο γήπεδο της ΑΕΚ, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του παιδιού της

«Κοίταγα πάνω και τον έβλεπα ζωντανό», είπε η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή για την ημέρα που πήγε στο γήπεδο, στον αγώνα της ΑΕΚ / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Klodian Lato)

Μιχάλης Κατσουρής: «Του έλεγα ότι φοβάμαι κάθε φορά που πήγαινε στο γήπεδο»

Στη συνέχεια, η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ περιέγραψε τις ανησυχίες της κάθε φορά που έβλεπε τον γιο της να πηγαίνει στο γήπεδο. Οι φόβοι της έρχονταν σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό που ένιωθε ο Μιχάλης κάθε φορά που επισκεπτόταν το OPAP Arena.

«Κάθε φορά, πριν πάει στο γήπεδο του έλεγα “Μιχάλη πρόσεχε, φοβάμαι” κι εκείνος απαντούσε “Μη φοβάσαι για μένα ρε μάνα”», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να πάνε μαζί κάποια μέρα στο γήπεδο.

Τέλος, αναφερόμενη στον δολοφόνο του που ακόμα δεν έχει βρεθεί, η κ. Κατσουρή είπε: «Πως κοιμάται; Με τη συνείδηση κοιμάται που σκότωσε το παιδί μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top