«Δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη η παρουσία της στο γήπεδο»

«Της είχε ζητήσει να πάνε μαζί», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του αδελφού

Όσα είπε ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη Κατσουρή για την παρουσία της μητέρας του στο γήπεδο της ΑΕΚ / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στον δολοφονημένο Μιχάλη ήταν αφιερωμένη η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην έδρα των κιτρινόμαυρων. Στις κερκίδες βρισκόταν η οικογένεια του Μιχάλη και η μητέρα του, που κατάφερε να βρει την ψυχική δύναμη και να παρευρεθεί στον αγώνα που είχε αναβληθεί, λόγω της δολοφονίας του παιδιού της.

Στο γήπεδο η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή για τον αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Για την παρουσία της μητέρας του Μιχάλη Κατσουρή στο OPAP Arena, στον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Κροατία: Eκτενείς αναφορές στην παρουσία της μάνας Μ. Κατσουρή στον αγώνα

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη. Δεν ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπως καταλαβαίνετε, αλλά αυτό που κινητοποίησε τις δυνάμεις της για να βρεθεί στο γήπεδο είναι ότι θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και υποστήριξε ότι στο παρελθόν ο Μιχάλης της είχε ζητήσει να πάνε μαζί σε κάποιον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή στο γήπεδο της ΑΕΚ

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη βρήκε το κουράγιο να σταθεί στα πόδια της και να βρεθεί στον αγώνα, όπου θα πήγαινε το δολοφονημένο παιδί της / Φωτογραφίες Eurokinissi (Klodian Lato)

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς των Κροατών χούλιγκαν ότι βρέθηκαν... κατά λάθος στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω αν στην Κροατία το έχουν να μαζεύονται 100 άτομα, να φοράνε μαύρα ρούχα, να εξοπλίζονται με ρόπαλα και να ταξιδεύουν σε άλλη χώρα, σκορπώντας τον τρόμο. Και αν τύχει να σκοτωθεί κάποιος να κατηγορηθεί μόνο αυτός που το έκανε».

«Θα πρέπει να γίνει πλήρης διασταύρωση των δεδομένων και αυτό απαιτεί χρόνο. Κάθε μέρα η αστυνομία, θέλω να πιστεύω, θα κάνει και ένα βήμα προς την εξιχνίαση της υπόθεσης», κατέληξε ο δικηγόρος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top