Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τρία σημεία που θα «δείξουν» τον δολοφόνο του Μιχάλη

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης -

«Φωτιά» έχουν πάρει τα εγκληματολογικα εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί το στοιχείο που θα οδηγήσει στον δολοφόνο του Μιχάλη. 13 ημέρες μετά παραμένει ασύλληπτος, ενώ αναμένονται για την υπόθεση και νέα εντάλματα σύλληψης.

Σε τρία σημεία ποντάρουν αυτή τη στιγμή οι αρχές προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή: DNA, βίντεο και κινητά τηλέφωνα. Η απάντηση πιστεύουν ότι υπάρχει, μένει να βρεθεί.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, δρομολογείται ήδη η έκδοση και άλλων ενταλμάτων σύλληψης, ενώ θα κληθούν σε καταθέσεις και μάρτυρες που βρέθηκαν το μοιραίο βράδυ στο σημείο των επεισοδίων.

Μέσω των βίντεο, οι αρχές ταυτοποιούν πρόσωπα, όπως έγινε στην περίπτωση του Έλληνα κατηγορούμενου, που συνελήφθη την Παρασκευή και θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες στην 25η τακτική ανακρίτρι.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα «μπερδεύουν» οι Κροάτες - «Ήρθαμε για διακοπές στην Πάτρα» 

Όπως αποκάλυψε το Star, μεγάλος αριθμός Κροατών κατηγορούμενων προσπάθησαν να πείσουν τις αρχές ότι ήρθαν για να κάνουν διακοπές στην Πάτρα και πετάχτηκαν στην Αθήνα για να δουν την προπόνηση της Ντιναμό. Μόνο που δεν μπορούσαν να θυμηθούν βασικά πράγματα των... διακοπών τους: όπως πού έμεναν, αλλά και ποιος έκανε την κράτηση.

Ένας 26χρονος Κροάτης κατηγορούμενος ισχυρίζεται: «Στην Ελλάδα ήρθα μαζί με τέσσερις φίλους μου, οι οποίοι είναι και συγκατηγορούμενοί μου, με αυτοκίνητο. Είχαμε κάνει κράτηση στην Πάτρα. Την κράτηση δεν την έκανα εγώ. Μετά την προπόνηση της Ντιναμό θα επιστρέφαμε στο κατάλυμα που είχαμε κάνει κράτηση, στην Πάτρα. Στο γήπεδο στη Φιλαδέλφεια φτάσαμε γύρω στις 20:30 με 21:30, επειδή οι πληροφορίες που είχαμε λάβει στην Κροατία ανέφεραν ότι η προπόνηση θα λάβει χώρα μεταξύ 21:00 και 23:00. Δε συμμετείχα στις βιαιοπραγίες. Για αγώνες της Ντιναμό έχω ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες».

Οι Κροάτες συλληφθέντες επέμεναν στους ισχυρισμούς τους ότι κανείς τους δεν είδε κάποιον συμπατριώτη του να επιτίθεται ή να συμμετέχει στην συμπλοκή. Ένας από αυτούς, μάλιστα, δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς έφτασαν στον σταθμό Ειρήνη, γιατί όπως είπε... τον είχε πάρει ο ύπνος.

«Επειδή κοιμόμουν, όταν φτάσαμε στην Αθήνα, δεν γνωρίζω ποιος μας έδωσε την πληροφορία ότι μπορούμε να σταθμεύσουμε στον σταθμό Ειρήνη. Περίπου στις 22:00 φτάσαμε στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όταν φτάσαμε είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια. Δεν είδα κάποιον Κροάτη να επιτίθεται ή να τραυματίζει κάποιον. Δεν έχω επαφές με οπαδούς του Παναθηναϊκού ή με Έλληνες γενικότερα», υποστήριξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top