Νέα Φιλαδέλφεια: Στο γήπεδο αύριο η οικογένεια του Μιχάλη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ποδοσφαιρική -και όχι μόνο- Ευρώπη, στρέφει το βλέμμα της στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς αύριο, στη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, η ΑΕΚ υποδέχεται στην έδρα της την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες χούλιγκαν

Η ατμόσφαιρα είναι δεδομένο πως θα είναι φορτισμένη, σημείωσε ο Πάνος Σαράτσης στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, καθώς η ΑΕΚ κάλεσε την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει δράσεις θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του άτυχου οπαδού της. Έτσι δίνει το όνομα του σε τρεις υποτροφίες σε μαθητές που θα αριστεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ θα ονομαστεί «Μιχάλης Κατσουρής» και δρόμος κοντά στο γήπεδο. Επίσης θα ακολουθήσουν μια σειρά πρωτοβουλιών για την καταπολέμηση της βίας.

Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ οι Κροάτες δε θα προπονηθούν σήμερα στη Νεα Φιλαδέλφεια αλλά στο Ζάγκρεμπ.

Οι έλεγχοι στο γήπεδο θα είναι εξονυχιστικοί και απαγορεύονται πανό με συνθήματα με πολιτικό, ρατσιστικό και εθνικιστικό περιεχόμενο. Το βράδυ προβλέπεται μεγάλο και οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να κερδίσουν αυτό το «στοίχημα» στη μνήμη του Μιχάλη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top