Νέα Φιλαδέλφεια: Τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν στα φονικά επεισόδια

Αύριο ξεκινούν οι απολογίες των συλληφθέντων

Ποιοι είναι οι Έλληνες συλληφθέντες για τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια/ ρεπορτάζ Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ εξετάζονται τα πολεμοφόδια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα οποία φέρονται να χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν κατά τη φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Άσ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»

Πρόκειται για καδρόνια, ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Οι αρχές «τρέχουν» προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και το δείγμα DNA στα κατασχεθέντα αντικείμενα και να τα συγκρίνουν με αυτά των συλληφθέντων, μέχρι την Κυριακή, όπου τελειώνει η πενθήμερη επιτρεπόμενη διάρκεια προσωρινής κράτησης. Σκοπός τους είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέρρευσε ξανά η μητέρα του Μιχάλη κατά την αναγνώριση

Την Παρασκευή ξεκινούν οι απολογίες των συλληφθέντων

Αύριο Παρασκευή (11/8) θα ξεκινήσουν ενώπιον των τριών ανακριτών οι απολογίες των κατηγορουμένων για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν κι έτσι η απολογητική διαδικασία ορίστηκε να ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής. Αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή. Οι απολογίες θα γίνουν ανά ομάδες των 10-12 ατόμων σε κάθε ανακριτή ανά ημέρα. 

Οι συλληφθέντες χούλιγκαν αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top