Τραγωδία στη Λ. Μαραθώνος με έναν νεκρό - 88χρονη οδηγός εμβόλισε 2 οχήματα

Νεκρός ένας υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και τραυματίστηκε ένας ναύτης. 

Τραγωδία στην Έδεσσα: Πέντε νεκροί μετά από μετωπική νταλίκας με ΙΧ

Η τραγωδία σημειώθηκε στη διασταύρωση της Ραφήνας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως, όταν η 88χρονη οδηγός ενός ΙΧ, φέρεται να πέρασε με κόκκινο με αποτέλεσμα να εμβολίσει δύο οχήματα.

Το ένα όχημα ήταν του Πολεμικού Ναυτικού. Νεκρός είναι ένας υποπλοίαρχος, ενώ τραυματίστηκε ένας ναύτης που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τραγωδία στη Λ. Μαραθώνος με έναν νεκρό - 88χρονη οδηγός εμβόλισε 2 οχήματα

Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η 88χρονη δεν τραυματίστηκε καθόλου.

Σε ανακοίνωσή του το ΓΕΝ επιβεβαιώνει ότι το ΙΧ παραβίασε το κόκκινο φανάρι. 

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top