Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης – Έπασχε από άσθμα και επιληψία

Θρίλερ με τον θάνατο της κοπέλας στη Χαλκιδική

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου έφαγε η 16χρονη πριν πεθάνει μίλησε στο star.gr 

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στη Χαλκιδική. Αν και αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε αλλεργικό σοκ, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι «έφυγε» από εισρόφηση, με τις νεότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιληπτική κρίση.

Χαλκιδική: Θρήνος στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το άτυχο κορίτσι, εκτός από αλλεργία στη λακτόζη, φέρεται να έπασχε από άσθμα και επιληψία και να λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπέστη επιληπτική κρίση, να κατέρρευσε και κανείς να μην το κατάλαβε, ώστε να της παρέχει την απαραίτητη βοήθεια.

Χαλκιδική: Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 16χρονης στη Χαλκιδική 

Από την άλλη, η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμονή, εξαιτίας εισρόφησης γαστρικού περιεχομένου (εμετός).

Χαλκιδική: Από εισρόφηση ο θάνατος της 16χρονης λέει ο ιατροδικαστής

Πάντως, περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις τις επόμενες μέρες.

16χρονη στη Χαλκιδική πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ

Οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν περισσότερες απαντήσεις στα αίτια θανάτου της 16χρονης

Χαλκιδική: Τι είπε ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου που έφαγε η 16χρονη πριν πεθάνει

Οι αρχικές πληροφορίες για τον θάνατο της 16χρονης ανέφεραν ότι το κορίτσι πέθανε από αλλεργικό σοκ, αφού έφαγε σε ταχυφαγείο της Χαλκιδικής όπου έκανε διακοπές.

Χαλκιδική: Η ερώτηση της 16χρονης για την ουσία στην οποία ήταν αλλεργική

Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι η ανήλικη κατέρρευσε μέσα στο μαγαζί, λίγο μετά αφού κατανάλωσε το φαγητό της. 

«Ήρθε η κοπέλα, έφαγε με την παρέα της εδώ. Έφαγαν τα ίδια πράγματα. Μετά πήγε μία βόλτα στο χωριό. Από όσο ξέρω πήγε και σε μία καφετέρια - μπαρ εδώ κοντά. Μετά έφυγε προς την άλλη μεριά του χωριού και γύρω στα 2 χιλιόμετρα από δω έγινε το εν λόγω τραγικό περιστατικό», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Όπως πρόσθεσε, σύμφωνα με τους εργαζόμενους της επιχειρησής του, το κορίτσι παρήγγειλε hot dog. 

«Από όσο μου είπε η κοπέλα που πήρε την παραγγελία, δεν τη ρώτησαν κάτι συγκεκριμένο (σχετικό με τη διατροφική  αλλεργία ή να προσέξουν κάτι στο φαγητό). Το hot dog παγκοσμίως αυτό είναι. Δουλεύουμε (επώνυμο προϊόν). Σε όλα τα σούπερ μάρκετ και σε όλα τα μαγαζιά, είναι το ίδιο hot dog. Δηλαδή δεν ξέρω τι θα μπορούσε να ρωτήσει για το hot dog», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που ήθελαν η τραγωδία να σημειώθηκε μέσα στην επιχειρήσή του υποστήριξε: «Εν τω μεταξύ στα social media είπαν πάρα πολλά ψέματα, όπως ότι η κοπελίτσα βγήκε από το μαγαζί και κατευθείαν λιποθύμησε, ότι δηλαδή το περιστατικό έγινε μπροστά στο μαγαζί μου, ενώ το περιστατικό έγινε δύο ώρες μετά και πολύ μακριά. Από το πόρισμα του ιατροδικαστή φαίνεται ότι δεν υπήρχε κάτι από το μαγαζί αλλεργικό, που να προκάλεσε όλο αυτό. Από ότι καταλαβαίνω βέβαια κι εγώ, γιατί ούτε η αστυνομία με πήρε, ούτε ο ιατροδικαστής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top