Χαλκιδική: Από εισρόφηση ο θάνατος της 16χρονης λέει ο ιατροδικαστής

Οι τελευταίες στιγμές της αφότου έφαγε το hot dog

Από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου πέθανε η 16χρονη στην Χαλκιδική, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος αναφέρει ότι δεν εντοπίστηκαν συμπτώματα αλλεργίας

Φίλος της 16χρονης περιέγραψε τις τελευταίες της ώρες μετά από έξοδό τους στη Χανιώτη. 

Όπως είπε στον ALPHA, ήταν γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα όταν η παρέα μετά από βόλτα θέλησε να φάει κάτι σε ταχυφαγείο στη Χανιώτη της Χαλκιδικής. 

Χαλκιδική: Θρήνος στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ

«Καθίσαμε στο μαγαζί και περίπου στις 04:00 παραγγείλαμε hot dog. Η Δήμητρα είχε την αλλεργία της και είπε να μη βάλουν μέσα μουστάρδα γιατί δεν έπρεπε να φάει. Φάγαμε και φύγαμε πριν κλείσει το μαγαζί περίπου στις 04:40. Μιλήσαμε με κάποιους γνωστούς μας που είδαμε στην πλατεία και η Δήμητρα είπε σε ένα από τα κορίτσια ότι δεν αισθάνεται καλά και να πάμε σπίτι για να πάρει τα φάρμακά της. Δεν αισθανόταν καλά, καθίσαμε και είδαμε ότι χειροτερεύει», είπε ο φίλος της κοπέλας και πρόσθεσε:

Η 16χρονη έφαγε ένα hot dog αφού πρώτα είπε στον υπάλληλο να μην βάλει μουστάρδα και κατέληξε μέσα σε λίγα λεπτά

Η 16χρονη έφαγε ένα hot dog αφού πρώτα είπε στον υπάλληλο να μην βάλει μουστάρδα και κατέληξε μέσα σε λίγα λεπτά

«Η Μαρία μας είπε "τρέξτε στο σπίτι να πάρετε τα φάρμακα". Μετά είπε στη Βασιλική "σβήνει, λιποθυμάει" και τρέξαμε στο σπίτι, πήρα το τσαντάκι με τα φάρμακα της και έτρεξα, την είδα να είναι κάτω στο έδαφος. Ήδη είχε αρχίσει να έχει συσπάσεις, είχε χλομιάσει. Πήρα το φάρμακο, τη σήκωσα για να δω αν έχει καταπιεί τη γλώσσα της, δεν το είχε κάνει. Έτσι όπως την σήκωσα είδα το πρόσωπό της που είχε ασπρίσει. Τα χείλη της ήταν μπλε και προσπαθούσα να τις βάλω όποιο φάρμακο έβρισκα στο τσαντάκι. Είδα ότι δεν έπαιρνε ανάσα».

Χαλκιδική: Η ερώτηση της 16χρονης για την ουσία στην οποία ήταν αλλεργική

Η παρέα των παιδιών σε κατάσταση σοκ έτρεξε σε κοντινό ξενοδοχείο και ζήτησε βοήθεια. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο, όπως είπαν, έφτασε μετά από 45 λεπτά. 

Φίλος της 16χρονης που ήταν μπροστά όταν κατέρρευσε περιέγραψε τις απεγνωσμένες προσπάθειές τους να τη βοηθήσουν

Φίλος της 16χρονης που ήταν μπροστά όταν κατέρρευσε περιέγραψε τις απεγνωσμένες προσπάθειές τους να τη βοηθήσουν

Ο νεαρός περιέγραψε τις δραματικές προσπάθειες να κρατήσουν την 16χρονη ζωντανή, όμως το κορίτσι κατέληξε πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρή 16χρονη μετά από αλλεργικό σοκ

«Τους εξηγήσαμε ότι η κοπέλα δεν μπορούσε να αναπνεύσει και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Μας ρωτούσαν πόσο χρονών είναι, πού είναι, πώς την λένε, μετά από 15 λεπτά από την πρώτη κλήση. Φωνάξανε μια οικογένεια τουριστών που ήταν κοντά και ξεκίνησαν να της κάνουν μαλάξεις. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο η Δήμητρα είχε ήδη καταλήξει», είπε ο φίλος της 16χρονης.

Όλοι οι φίλοι της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικόσοκ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε έτσι

Όλοι οι φίλοι της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικόσοκ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε έτσι

Όλοι τους αποσβολωμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Δήμητρα έφυγε με αυτόν τον τρόπο από κοντά τους. 

«Η Δήμητρα ζήτησε ένα απλό hot dog γιατί ήξερε ότι δεν μπορούσε να φάει μουστάρδα και φανταστήκαμε ότι δεν βάλανε. Δεν ανέφερε κάτι, λογικά δε θα είχε μουστάρδα για να μην αναφέρει τίποτα», κατέληξε ο φίλος της κοπέλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top