Έξοδος:  Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι για να γλιτώσουν από τον καύσωνα   

Μεγάλη έξοδος και από τα λιμάνια παρά τα «τσουχτερά» εισιτήρια    

Όπου φύγει  - φύγει χιλιάδες Αθηναίοι να γλιτώσουν την αφόρητη ζέστη και τον καύσωνα Κλέων. Απο τις μεγαλύτερες εξόδους του φετινού καλοκαιριού αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη, στον αστερισμό των μειωμένων τιμών και των προσφορών των ακτοπλοϊκών εταιριών που ξεκινούν όμως από τη ... Δευτέρα. 

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Στους 44 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Σήμερα Παρασκευή το μεσημέρ, με τον υδράργυρο στα ύψη, τα πλοία αναχωρούσαν από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν με πληρότητα που φτάνει και το 100%.

Συνολικά, περισσότερα από 70.000 άτομα αναμένεται να αποδράσουν από τη «φλεγόμενη»  πρωτεύουσα το τριήμερο. 

Από Δευτέρα οι προσφορές στα εισιτήρια των πλοίων

Από την Δευτέρα μπαίνουν σε εφαρμογή και οι προσφορές που ανακοίνωσαν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια οι εταιρίες και μάλιστα όπως δηλώνουν θέσεις υπάρχουν... Όσο για τους επιβάτες, αντιδρούν στις τιμές αλλά και στις εκπτώσεις που ανακοινώθηκαν.    

Μαζική η έξοδος των Αθηναίων σε λιμάνια και εθνικές οδούς

Πάντως, μια τετραμελής οικογένεια με δύο παιδιά και ένα αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού στο δρομολόγια Πειραιάς – Τήνος, που σήμερα πληρώνει 700 ευρώ περίπου, με την έκπτωση θα καταβάλει λίγο λιγότερα από 600 ευρώ, ενώ αν θέλει να πάει Σύρο από 572 ευρώ σήμερα θα πληρώσει με την έκπτωση 486 ευρώ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Οι εκπτώσεις στις τιμές

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Οι εκπτώσεις στις τιμές  

Φεύγουν οι αδειούχοι του Ιουλίου - Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

Yπουργός Ναυτιλίας: Περιμένουμε περισσότερα από τις εταιρίες

Οι εκπτώσεις όμως δεν καλύπτουν  ούτε όλους τους προορισμούς ούτε τους μεμονωμένους ταξιδιώτες. Μάλιστα πολλοί τις χάνουν, γιατί έχουν κόψει και τα εισιτήριά τους είτε γιατί οι εκπτώσεις γίνονται στα εισιτήριά επιστροφής.

Η μεγάλη έξοδος: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

«Περιμένουμε ακόμα περισσότερα. Αυτές οι προσφορές δεν είναι ούτε μέσα στο πνεύμα των όσων ζήτησε η κυβέρνηση, ούτε φυσικά στα όσα ζητάει η κοινωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top