Η μεγάλη έξοδος: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

Ανάσα για επιχειρηματίες και ξενοδόχους μετά από δύο χρόνια πανδημίας

Με κάθε μέσο οι αδειούχοι του Αυγούστου εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. 

Στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ την ίδια ώρα τα νησιά γεμίζουν, με επιχειρηματίες και ξενοδόχοι να ανασαίνουν ξανά μετά από δυο χρόνια πανδημίας.

Το μεγάλο κύμα των αδειούχων του Αυγούστου πήρε την πολυπόθητη καλοκαιρινή άδεια, ξέχασε για λίγο… τη ΔΕΗ και την εφορία και έφυγε από την Αθήνα.

Βιασμός Λέσβος: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον αστυνομικό

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πάνω από 29.000 Έλληνες και ξένοι έφυγαν σήμερα για τα νησιά, ενώ πάνω από 22.000 επιβάτες θα αναχωρήσουν για αύριο.

Καιρός: Υποχωρεί ο καύσωνας από τις αρχές της εβδομάδας

Συνολικά το τριήμερο περισσότεροι από 100.000 επιβάτες θα ταξιδέψουν για Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη και Αργοσαρωνικό, μόνο από το λιμάνι του Πειραιά.

Αναχωρήσεις αδειούχων από το λιμάνι του Πειραιά

Το μεγάλο κύμα των αδειούχων του Αυγούστου πήρε την πολυπόθητη καλοκαιρινή άδεια, ξέχασε για λίγο… τη ΔΕΗ και την εφορία και έφυγε από την Αθήνα / Eurokinissi

Μαζί με τα εισιτήρια, οι επιβάτες έχουν στα χέρια τους και τις μάσκες, καθώς στο εσωτερικό των πλοίων είναι και φέτος υποχρεωτικές.

Πειραιάς: Όπου φύγει φύγει οι εκδρομείς του Αυγούστου

Όσοι έχουν κλείσει από νωρίς τα εισιτήρια ή έχουν σπίτι σε νησί είναι οι πιο… προνομιούχοι. Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής στα ξενοδοχεία κοστίζουν περισσότερο και γι’ αυτούς τους αδειούχους η διαμονή στο νησί είναι πιο μικρή.

Οι αφίξεις πάντως από το εξωτερικό σπάνε φέτος κάθε ρεκόρ. Μόνο το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου στα πέντε διεθνή αεροδρόμια του Αιγαίου παρουσίασαν άνοδο 25% σε σχέση με το 2019.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top