Βιασμός Λέσβος: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον αστυνομικό

Ξεσπούν στο Star οι γονείς: Κλαίει συνέχεια το παιδί - Την εκβίαζε

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας από 53χρονο αστυνομικό και προπονητή βόλεϊ στη Λέσβο.

Ο 53χρονος αστυνομικός που συνελήφθη κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη, καθώς και για προσέλκυση ανήλικων για γενετήσιους λόγους, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ για να παρενοχλεί και εν συνεχεία να κακοποιεί παιδιά.

Η δράση του αστυνομικού ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης εντόπισε μηνύματα στο κινητό της κόρης της.Τότε δίχως να χάσει χρόνο τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Τη βίασε σε ερημική τοποθεσία

Σύμφωνα με την αστυνομία πριν 3 μήνες ξεκίνησε να ζητάει από την 14χρονη, να του στέλνει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου.

Βιασμός Σέριφος: «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» - Το προφίλ των δραστών

Ο 53χρονος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ήταν προπονητής της 14χρονης στο βόλεϊ. Είχε καταφέρει και είχε πείσει το παιδί ότι είχε καλή πρόθεση απέναντί της.

O 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό στη Λέσβο

Ο 53χρονος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ήταν προπονητής της 14χρονης στο βόλεϊ

Μετά απο τις προπονήσεις την πήγαινε σπίτι με το αυτοκίνητό του και την θώπευ,  ενώ άλλες φορές την μετέφερε σε ερημικές τοποθεσίες και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ύστερα της έστελνε χυδαία μηνύματα όπως: «Θέλω να σε ****».

Μάλιστα, πριν 20 μέρες φέρεται να οδήγησε την ανήλικη σε απομονωμένη περιοχή και να της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια με βίαιο τρόπο την ακινητοποίησε και τη βίασε. Εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει, αλλά μάταια.

Η ανήλικη είπε στην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη κοπέλα, συναθλήτριά της.

Η δεύτερη ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και επιβεβαίωσε όσα ανέφερε η πρώτη. Έτσι, έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Ξεσπούν στο Star οι γονείς της 14χρονης: Κλαίει συνέχεια – Να μιλάνε τα παιδιά στους γονείς

Οι γονείς της ανήλικης κοπέλας μίλησαν στο Star για την σοκαριστική περιπέτεια που βιώνουν, παροτρύνοντας όλα τα παιδιά που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και είναι στο σπίτι τους και δε μιλούν επειδή φοβούνται, να το κάνουν.

Θεσσαλονίκη: Βίασε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει

Αυτό τονίζει και η μητέρα της 14χρονης, η οποία αποκαλύπτει πως η κόρη της φοβόταν και δε μιλούσε.

«Όσο κοντά και να είσαι στα παιδιά σου πρέπει να τους μάθεις να μην έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν. Τον εμπιστεύτηκα ως προπονητή και ως αστυνομικό. Επέστρεφε και άλλα κορίτσια στο σπίτι, όμως είχε άλλα στο μυαλό του», είπε.

Ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο βιαστή στα Εξάρχεια

«Βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό του παιδιού μου και πήγαν απευθείας στην αστυνομία», αποκαλύπτει.

Όσον αφορά το ανήλικο κορίτσι, λέει πως «είναι χάλια και έχει επισκεφτεί παιδοψυχολόγο. Την εκβίαζε ο 53χρονος για να μη μιλήσει».

«Κλαίει συνέχεια, αυτό που τραβάμε εδώ και τέσσερις μέρες δεν περιγράφεται», αναφέρει ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας.

Ο ίδιος καλεί τα παιδιά να μιλάνε και «ό,τι γίνεται να το λένε στη μητέρα τους και τον πατέρα τους, να μη φοβούνται τίποτα».

Φίλος αστυνομικού: Έμεινα με το στόμα ανοικτό, δεν είχε δώσει δικαιώματα

«Είχα πάει και σε προπονήσεις και είχα δει, ήταν πολύ συγκροτημένος, σοβαρός χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα. Ασχολείται πολλά χρόνια με το βόλεϊ ο άνθρωπος», λέει στο Star φίλος του αστυνομικού.

«Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό γιατί ξέρω τον άνθρωπο. Είμαστε φίλοι. Δεν έχω δει κάτι εγώ, δε μου έχει δώσει τέτοια δικαιώματα ο άνθρωπος. Είναι παντρεμένος, έχει 2 παιδιά: 6 και 4 ετών», πρόσθεσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top