Βιασμός Σέριφος: «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» - Το προφίλ των δραστών

«Θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και το άλλο να με βιάζει»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή της 23χρονης κοπέλας στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη Σέριφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, δύο άνδρες φέρονται να της έριξαν κάτι στο ποτό της και στη συνέχεια την οδήγησαν στην παραλία όπου τη βίασαν.

Σέριφος: 23χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της σε ερημική παραλία

Η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως είχε βγει για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ.

«Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου. Άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου, με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε απομονωμένη παραλία», είπε, σύμφωνα με τον Alpha.

Θεσσαλονίκη: Βίασε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει

«Θυμάμαι να με κρατάει ο ένας από τα χέρια και ο άλλος να με βιάζει»

«Δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει», περιγράφει η 23χρονη κοπέλα.

Ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο βιαστή στα Εξάρχεια

Όπως είπε, το αμέσως επόμενο πράγμα που θυμάται είναι «να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου».

Εξάρχεια: Επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δημοσιογράφο – Τι λέει στο Star

Σύμφωνα με την ίδια, «τα δυο άτομα είναι χρώματος, μιλούσαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός». 

Αποκλειστικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ

Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο Πακιστανούς περίπου 30 ετών, ο ένας με μούσι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top