Κολωνός: Στη φυλακή ακόμη ένας άνδρας - Ελεύθερος ο πατέρας τριών παιδιών

Τι υποστήριξαν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα (28/6)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος από το Πακιστάν που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, με τον ίδιο να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της ανήλικης.

Kολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης

Στη φυλακή οδηγείται με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων με καταγωγή από το Πακιστάν, που βαρύνεται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Κολωνός: Τέσσερις νέες συλλήψεις - Χειροπέδες και στον 63χρονο της Ομόνοιας

Ο 32χρονος ζήτησε να μεταβεί στον χώρο εργασίας του η 12χρονη, προκειμένου να βεβαιώσει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο αυτό για το οποίο κατέθεσε, καθώς ο ίδιος αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της.

Κολωνός: Ελεύθερος ο 43χρονος πατέρας τριών παιδιών

Για την ίδια κατηγορία αφέθηκε μετά την απολογία του ελεύθερος ο 43χρονος πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Ο 43χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του. Παράλληλα, κατέθεσε αίτημα προκειμένου να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, με σκοπό να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη 12χρονη. 

Και οι δύο κατηγορούμενοι που έχουν υποδειχθεί από την ανήλικη, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όσα τους αποδίδονται, με το επιχείρημα πως το κορίτσι τους έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top