Κως: «Πώς να κρύψετε ένα πτώμα» έψαχνε στο διαδίκτυο ο Μπαγκλαντεσιανός

Επιμένει στην αθωότητά του

Οι Αρχές αξιοποίησαν τα ευρήματα που ανέσυραν από το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω.

Tο στίγμα του κινητού του 32xρονου έδειξε πως το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας ενώ έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

Κως: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της Αναστάζια

Οι Αρχές ανέσυραν τις αναζητήσεις στο κινητό του. Αναλυτικά ο 32χρονος έψαχνε: 

  • Πώς να εξαφανίσετε το DNA από ένα σώμα
  • Πώς να κρύψετε ένα πτώμα
  • Πώς να διαγράψετε το στίγμα του κινητού σας

«Πρέπει να φύγω» έγραφε σε φίλο του μετά το έγκλημα

Μάλιστα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές φαίνεται πως μετά το έγκλημα, προσπάθησε με κάθε τρόπο να σβήσει τα ίχνη του και να φύγει. Σε μήνυμα σε ομοεθνή του έγραψε: «Πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω Ιταλία». 

Κως: «Έκανα κάτι φρικτό» - To SMS που έκαψε τον 32χρονο

Παρόλα αυτά ούτε σήμερα παραδέχτηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. 

Επιμένει στην αθωότητά του ο Μπαγκλαντεσιανός

Συνεχίζει να αρνείται τα πάντα ο προφυλακισμένος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται πως βίασε και δολοφόνησε την άτυχη Αναστάζια στην Κω.

Έμεινε για ώρες στο γραφείο του ανακριτή, αλλά δεν παραδέχτηκε ούτε μία από τις αποτρόπαιες πράξεις. Στην υπόθεση προστίθενται συνεχώς νέα στοιχεία, την ώρα που η οικογένεια της κοπέλας ζητά απαντήσεις.

Παρά τα στοιχεία που τον «καίνε» ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνεχίζει να μην ομολογεί ότι είναι εκείνος που βίασε και δολοφόνησε την άτυχη Αναστάζια. «Απολογήθηκε ο κατηγορούμενος για τις τρεις εις βάρος του κατηγορίες την αρπαγή, τον βιασμό και την ανθρωποκτονία. Αρνείται όλες τις σε βάρος του κατηγορίες και δηλώνει αθώος. Το αποτέλεσμα ήταν η προσωρινή κράτησή του» δήλωσε η δικηγόρος του. 

Ωστόσο το κινητό του 32χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τις κινήσεις του που έρχονται  σε πλήρη αντίφαση με την απολογία του. Μετά την απολογία του ο 32χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. 

Ζητά απαντήσεις ο σύντροφος της Αναστάζια

Τραγικό πρόσωπο είναι ο επί δέκα χρόνια σύντροφός της, ο οποίος κάνει έκκληση να σταματήσουν να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα για την υπόθεση. 

«Ζητώ από τους ανθρώπους που δεν τη γνωρίζουν να μην λένε αρνητικές απόψεις για την Αναστάζια, γιατί είναι πολύ οδυνηρό. Λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της, η Αναστάζια έκαψε άσχημα το χέρι της στη δουλειά ,το οποίο βίωσε πολύ άσχημα. Υποψιάζομαι ότι το έγκαυμα μπορεί να ήταν ο λόγος που στράφηκε στο αλκοόλ. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί στον καθένα μας» υποστήριξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top