Κως: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της Αναστάζια

Προσωρινά κρατούμενος ο Μπαγκλαντεσιανός μετά την απολογία του

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Αναστάζια λίγο πριν από τη δολοφονία της στην Κω, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό. 

Κως: «Έκανα κάτι φρικτό» - To SMS που έκαψε τον 32χρονο

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε την Τρίτη στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, η 27χρονη φαίνεται να επιβιβάζεται στο μηχανάκι του Μπαγκλαντεσιανού και μαζί αναχωρούν για το σπίτι του. Η Αναστάζια έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα από το μίνι μάρκετ, κάθεται μόνη της σε ένα πεζούλι και στη συνέχεια συναντά μια παρέα Πακιστανών. Αμέσως μετά, έχει μια σύντομη συνομιλία με τον Μπαγκλαντεσιανό. Λίγο μετά ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγουν για το σπίτι του, στρίβοντας αριστερά.

Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 32χρονος κατηγορούμενος από το Μπαγλαντές για τον βιασμό και την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στο νησί της Κω.

Η άτυχη Αναστάζια από την Πολωνία

Κατά την απόλογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες στην ανακρίτρια Κω, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και ο προσωρινά κρατούμενος θα οδηγηθεί αύριο σε κατάστημα κράτησης.

Τον «πρόδωσε» το κινητό του

Το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου «πρόδωσε» τις κινήσεις του. Όπως έδειξε το στίγμα του κινητού του, το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης.

Κως: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια - Τι έψαχνε στο Google;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό, το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης συχνά. Για τον λόγο αυτό, φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τα δεδομένα από τις διαδρομές που έχει ακολουθήσει κάποιος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top