Κως: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια - Τι έψαχνε στο Google;

Βρέθηκε η κάρτα SIM της 27χρονης

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Ο Γιάννης Κατσιαμάκας, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α., μιλώντας χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αποκάλυψε ότι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αφού βίασε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα, της έκοψε τα δάχτυλα για να σβήσει τα αποτυπώματά της και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού. 

Κως: Προσπάθησε να σβήσει τα δεδομένα από το κινητό του ο Μπραγκλαντεσιανός

«Ο κατηγορούμενος φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια, προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google “πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα”», πρόσθεσε ο κ. Κατσιαμάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω έψαξε στο Google πώς να εξαφανίσει ένα πτώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω έψαξε στο Google πώς να εξαφανίσει ένα πτώμα

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί η σορός της όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», συμπλήρωσε.

«Λίγο τα ισόβια και η θανατική ποινή για τον δολοφόνο της κόρης μου»

Όπως είπε, η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δε διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

Κως: Βρέθηκε η κάρτα SIM της Αναστάζια

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κάρτα SIM που είχε η 27χρονη στο κινητό της τηλέφωνο είναι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., παρά τις πρώτες πληροφορίες που ανέφεραν πως είχε καταστραφεί. 

O 32χρονος που φέρεται να σκότωσε την Αναστάζια ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη της για να είναι πιο δύσκολη η ταυτοποίηση της σορού

O 32χρονος που φέρεται να σκότωσε την Αναστάζια ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη της για να είναι πιο δύσκολη η ταυτοποίηση της σορού

Επίσης οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τις έρευνες έχουν στα χέρια τους και το κινητό του Μπαγκλαντεσιανού, που του έπεσε αμέσως μετά το φονικό και βρέθηκε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας. 

Έγκλημα στην Κω: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ άνοιξαν τα κινητά τηλέφωνα, τόσο του θύματος, όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Το σύστημα πλοήγησης (GPS) ήταν αυτό που ουσιαστικά «πρόδωσε» τον 32χρονο, καθώς «έδειξε» την κοινή του πορεία με την Αναστάζια από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας αλλά και την εναπόθεση της σορού της κοπέλας στον υδροβιότοπο.

Κως: Πώς βρέθηκε η σορός της Αναστάζια

Στο «Φως στο τούνελ» μίλησε και η Άννα Κουλούρα, εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης.

Κως: Σε μισογκρεμισμένο σπίτι σκότωσε την Αναστάζια

«Ξεκινήσαμε τις έρευνες το πρωί της Κυριακής από ανατολικά έως το Τιγκάκι. Στο σημείο είχε γίνει ξανά “σκανάρισμα” αλλά η εντολή του Διοικητή μου ήταν να ανοίξουμε κάθε τρύπα που θα βρεθεί στο δρόμο μας», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως ο θάνατος της Αναστάζια ήταν μαρτυρικός

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως ο θάνατος της Αναστάζια ήταν μαρτυρικός

Οι εθελόντριες κινούνταν παράλληλα, έχοντας επαφή η μία με την άλλη και κρατώντας αυτοσχέδια μπαστούνια. Η Άννα έφτασε στο μεγάλο δέντρο που έθαψε πρόχειρα ο 32χρονος κατηγορούμενος την κοπέλα.

«Είδα στο χώμα ένα μεγάλο όγκο από άχυρα και πάνω αρκετά κλαδιά από δέντρα, τα οποία δεν ήταν κομμένα με κοπτικό μηχάνημα αλλά με βίαιο τρόπο. Τότε, θυμήθηκα την μάρτυρα που είχε δει τον 32χρονο πανικόβλητο με αγκάθια και στάχια», είπε η εθελόντρια και περιέγραψε σοκαρισμένη το πώς εντόπισε το θύμα.

Κως: Βίντεο αποκαλύπτει ότι το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι

«Τρυπούσα με το μπαστούνι πάνω στα κλαδιά για να δω αν θα βρω αντίσταση. Στο σημείο υπήρχαν μόνο στάχυα, όχι νερό. Άλλαξε η φορά του ανέμου και μου ήρθε η μυρωδιά. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν εκεί και φώναξα τη Ντόρα που ερευνούσε σε άλλο σημείο, να έρθει κοντά μου. Συνέχισε με το μπαστούνι της να τρυπάει εκεί γύρω και αποκαλύφθηκε η σακούλα. Δε θέλω να συνεχίσω άλλο…», ανέφερε εμφανώς αναστατωμένη.

«Πάθαμε σοκ! Καθαρίσαμε τα υπόλοιπα στάχυα και βρήκαμε τη σορό της κοπέλας. Οργή και λύπη. Είναι τραγικό αυτό που έγινε, όμως είναι ανακούφιση ότι βρέθηκε. Η Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει επιτέλους», συμπλήρωσε .

Κως: Ο 32χρονος ήταν ανήσυχος 

Στην εκπομπή μίλησε και ο άνθρωπος στον οποίον ανήκουν οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές και της Αναστάζια το μοιραίο βράδυ του φόνου.

Κως: Μιάμιση ώρα κράτησε το μαρτύριο της Αναστάζια

«Το Σάββατο το πρωί ενημέρωσα τον διοικητή της αστυνομίας ότι έχω κάμερες ασφαλείας. Κινητοποιηθήκαν άμεσα και το υλικό δείχνει τον κατηγορούμενο να έρχεται και να φεύγει. Αυτό έγινε περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και απ’ ότι μου είπαν επαναλαμβάνεται κάποιες φορές», είπε και συνέχισε:

«Την Τετάρτη το απόγευμα ο κατηγορούμενος έδειξε μία ανησυχία. Περπατούσε με γρήγορο ρυθμό σαν να τον απασχολούσε κάτι. Ήταν ανήσυχος και αμήχανος και αυτό μας παραξένεψε».

Τέλος, όπως είπε, αυτό που της φάνηκε ακόμα πιο περίεργο ήταν ότι έψαχνε απεγνωσμένα να πάει στην πόλη να αγοράσει ένα εισιτήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top