Κως: Προσπάθησε να σβήσει τα δεδομένα από το κινητό του ο Μπραγκλαντεσιανός

Δεν εντοπίστηκε γενετικό υλικό άλλου ατόμου στη σορό της Αναστάζια

Αντιμέτωπος με την κατηγορία και του βιασμού της άτυχης Αναστάζια, είναι ο κατηγορούμενος από το Μπαγκλαντές, που θα απολογηθεί εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κατηγορούμενος, μετά τη δολοφονία της 27χρονης, φέρεται να αναζήτησε στο διαδίκτυο εφαρμογές με τις οποίες θα μπορούσε να διαγράψει από το κινητό του δεδομένα που θα πρόδιδαν τις κινήσεις του στην περιοχή και τις τοποθεσίες που είχε επισκεφθεί.

Έγκλημα στην Κω: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, κατόρθωσαν να επαναφέρουν πολλά από τα στοιχεία που είχε διαγράψει από το κινητό. Παράλληλα, με την ανάλυση των δεδομένων από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, διαπίστωσαν ότι τόσο το κινητό του 32χρονου όσο και το κινητό της Αναστάζια εμφανίζουν κοινά στίγματα στην περιοχή καθώς και στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα, στις Αλυκές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, απενεργοποιείται και ενεργοποιείται τουλάχιστον δύο φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής που έκανε μαζί με την Αναστάζια. Συγκεκριμένα, μία μετά τη δολοφονία και άλλη μία μετά την εγκατάλειψη της σορού, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Δολοφονία στην Κω: Η προχωρημένη σήψη εξαφάνισε στοιχεία

Από την ανάλυση του DNA δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που θα βοηθούσε τις έρευνες των Αρχών.

Η άτυχη Αναστάζια

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε γενετικό υλικό άλλου ατόμου στη σορό της Αναστάζια και αυτό γιατί, η προχωρημένη σήψη εξαφάνισε στοιχεία.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 32χρονου

Μετά τη δίωξη και για βιασμό, ο συνήγορος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, Ζαφείρης Δρόσος, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπεράσπιση. 

«Ο δικηγόρος στην εν γένει επαγγελματική του δράση και την κοινωνική του συμβίωση οφείλει να αποφεύγει ότι βλάπτει το κύρος του και την αξιοπρέπειά του. Συμπάσχω με την οικογένεια όπως όλη ελληνική κοινωνία, ειδικά σε ένα τόσο μικρό τόπο όπως είναι το νησί μας» υποστήριξε. 

Πού και πώς έγινε η δολοφονία της 27χρονης

Η εικόνα για το πώς έδρασε το μοιραίο βράδυ ο 32χρονος ξεκαθαρίζει ώρα με την ώρα και οι Αρχές έχουν καταλήξει στο πώς έγινε το έγκλημα.

Η 27χρονη Πολωνή 

Ο 32χρονος έφυγε με την κοπέλα από το σπίτι και την παρέσυρε σε συγκεκριμένο σημείο μακριά από κατοικημένη περιοχή, μέσα στο σκοτάδι. Τη βίασε και τη σκότωσε, πιθανότατα τη στραγγάλλισε. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του για να πάρει τις μαυρες σακούλες. Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και τη μετάφερε στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Αμέσως μετά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να φύγει εκτός Ελλάδας.

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να υπήρχε και συνεργός που βοήθησε τον 32χρονο. 

Η τελευταία συνομιλία της Αναστάζια με τη μητέρα της

Η σορός της Αναστάζια ταυτοποιήθηκε και επίσημα μέσω του DNA που πήραν οι Αρχές από τη μητέρα της. Μιλώντας στο πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων, η Ναταλία Ρουμπίνσκα περιγράφει την τελευταία συνομιλία με την κόρη της. Τότε -όπως λέει- δεν περνούσε καν από το μυαλό της ότι δε θα την ξαναέβλεπε ζωντανή.

Συντετριμένος είναι και σύντροφος της Αναστάζια, ο οποίος ζητά να επιβληθουν ισόβια στον άνθρωπο που δολοφόνησε το κορίτσι του. Είχαν σκοπό να δουλέψουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, να μαζέψουν χρήματα και να αγοράσουν ένα διαμέρισμα στην Ισπανία. Εκεί προγραμμάτιζαν να μείνουν μόνιμα όμως δεν πρόλαβαν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top