Έγκλημα στην Κω: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Παραιτήθηκε ο συνήγορός του - Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Αναστάζια

Δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές- βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της Αναστάζια/ ρεπορτάζ Tασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star 

Νέα στοιχεία προέκυψαν για τη δολοφονία της άτυχης Αναστάζια στην Κω με αποτέλεσμα να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Μπαγκλαντεσιανό

Ο συνήγορος υπεράσπισης παραιτήθηκε μετά την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του 32χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 27χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι τον 32χρονο βαραίνει ήδη η δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως μεταδίδει το kosmosnews24.gr, με βάση τα στοιχεία που αξιοποίησαν οι Αρχές, άσκησαν δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο. 

Κως: Σε μισογκρεμισμένο σπίτι σκότωσε την Αναστάζια

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές είναι ένα βίντεο που τον δείχνει να βγαίνει από το σπίτι του με την 27χρονη αλλά και το γεγονός ότι όταν βρέθηκε το κινητό της Αναστάζια, είχαν αφαιρεθεί φωτογραφίες, αρχεία κλήσεων και βίντεο από μοιραίο βράδυ. 

Η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία

Αύριο, Σάββατο, ο 32χρονος θα οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή για την άσκηση της νέας κατηγορίας. 

Κως: Το σπίτι που φέρεται να σκότωσε την Αναστάζια

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 32χρονος βίασε και σκότωσε την άτυχη 27χρονη σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της. 

To μισογκρεμισμένο σπίτι, όπου εκτιμάται ότι ο 32χρονος δολοφόνησε την Αναστάζια στην Κω

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, κοντά στο σπίτι βρέθηκε να έχει σπάσει ένας φράχτης, καθώς και φρέσκα σπασίματα, που θα μπορούσαν να προέρχονται από το βάρος ανθρώπινου σώματος. 

Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διαδρομή από το μισογκρεμισμένο σπίτι μέχρι το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της Αναστάζια, βρέθηκαν ένα παπούτσι, δύο μπλουζάκια και τα τσιγάρα της. 

Δύσκολη η εξέταση της σορού

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε σε κακή κατάσταση λόγω της προχωρημένης σήψης, δυσκολεύοντας τις Αρχές στην εξέταση DNA. 

Η μητέρα της δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει λόγω της κατάστασής της. Μετά τη λήψη DNA, μόλις σήμερα, Παρασκευή, έγινε η ταυτοποίηση της σορού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top