Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Μπαγκλαντεσιανό

Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον δολοφόνο της Αναστάζια

Δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές- βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της Αναστάζια/ ρεπορτάζ Tασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με βασικό ύποπτο τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Κως: Βίντεο αποκαλύπτει ότι το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι

Στον Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία. Το νέο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και δείχνουν τον 32χρονο να βγαίνει από το σπίτι του μαζί με την άτυχη Αναστάζια, τους βοήθησε να συνδέσουν καλύτερα τα στοιχεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας της. 

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της Αναστάζια

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της Αναστάζια

Το εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό δείχνει τον Μπαγκαντεσιανό να είναι πάνω στο μηχανάκι με την 27χρονη. Είναι από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σπίτι του 32χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες.  Το στοιχείο αυτό «δένει» με την κατάθεση του Πακιστανού συγκατοίκου του, ότι έφυγε μαζί της, γύρω στις 23:00.

Μητέρα Αναστάζια: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία»

Η ίδια κάμερα ασφαλείας τον δείχνει αργότερα να πηγαίνει προς το σπίτι του και λίγο μετά να επιστρέφει. Εικάζεται ότι κάτι πήρε από το σπίτι του και ξαναέφυγε. Φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του, γύρω στις 5 τα ξημερώματα. 

Η σορός της Αναστάζια βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή - Ήταν ημίγυμνη και τυλιγμένη με σακούλες

Η σορός της Αναστάζια βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή - Ήταν ημίγυμνη και τυλιγμένη με σακούλες

Πατέρας Αναστάζια: «Tη σκότωσαν γιατί ήθελαν να τη βιάσουν και αντιστάθηκε»

Το ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας σε συνδυασμό με το στίγμα του κινητού έκαναν τους αστυνομικούς να φτάσουν πιο κοντά στην άκρη του νήματος. Ο 32χρονος δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα κι έτσι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ωστόσο από την αρχή πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις στις καταθέσεις του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top