Κως: Βίντεο αποκαλύπτει ότι το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο που αποδεικνύει ότι το έγκλημα δεν έγινε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. 

Κως: Μιάμιση ώρα κράτησε το μαρτύριο της Αναστάζια

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο βίντεο αυτό φαίνεται ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνει την 27χρονη Αναστάζια να φεύγει με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό πριν το έγκλημα

Βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνει την 27χρονη Αναστάζια να φεύγει με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό πριν το έγκλημα

Αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του και ο συγκάτοικος του 32χρονου, ότι δηλαδή έφυγαν μαζί από το σπίτι και δεν επέστρεψαν.

Κως: Στο μικροσκόπιο τα ακριβά ταξίδια της Αναστάζια

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σόμπολο, το νέο βίντεο, που εντόπισε η αστυνομία, πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης έφυγε μαζί με την 27χρονη και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι, αλλά σε άλλο σημείο, πιθανόν κοντά στον χώρο, όπου βρέθηκε η σορός της Αναστάζια. 

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που θεωρείται βασικός ύποπτος για το έγκλημα, επιμένει να αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του.

Μητέρα Αναστάζια: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία»

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», φέρεται να ισχυρίστηκε στην αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top