Κρήτη: 22χρονος κάηκε με καυτό λάδι εν ώρα εργασίας - «Καίγομαι, πονάω!»

Έχει εγκαύματα β' βαθμού

Κρήτη: Σοβαρά Εγκαύματα Από Λάδι Για 22χρονο Εργαζόμενο

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη, όπου ένας νεαρός εργαζόμενος κάηκε σε πρόσωπο και σώμα από καυτό λάδι.

Εγκαύματα δεύτερου βαθμού φέρει ένας 22χρονος εργαζόμενος σε εστιατόριο ξενοδοχείου, ο οποίος κάηκε με καυτό λάδι όταν μετέφερε μια κατσαρόλα.

Ο νεαρός είχε τελειώσει φέτος τη σχολή μαγειρικής και εργαζόταν πρώτη φορά στον κλάδο. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα του στο zarpanews, δούλευε ανασφάλιστος στο ξενοδοχείο, χωρίς αυτό να το γνωρίζουν οι γονείς του.

Όταν ενημερώθηκαν, τον μετέφεραν οι ίδιοι στο νοσοκομείο Σητείας με το αγροτικό τους αυτοκίνητο, αφού οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αρκέστηκαν μόνο στη χορήγηση μιας κρέμας.

Κρήτη: Εγκαύματα β' βαθμού σε πρόσωπο και σώμα φέρει 22χρονος

Ο 22χρονος κάηκε με καυτό λάδι και έχει εγκαύματα β' βαθμού σε πρόσωπο και σώμα / Φωτογραφία zarpanews

«Το παιδί μου ούρλιαζε "καίγομαι, πονάω" και η αντίδραση τους ήταν να τον μεταφέρουν σε δωμάτιο με κλιματισμό. Κατόπιν έφεραν δικό τους γιατρό ο οποίος είδε απλά τα εγκαύματα, σύστησε μία αλοιφή την οποία πήγε και πήρε εργαζόμενος από το φαρμακείο. Εν τω μεταξύ στη δουλειά του είπαν να πάρει δύο μέρες ρεπό και μετά να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να μας ενημερώσει», ισχυρίστηκε η μητέρα του 22χρονου για το περιστατικό.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ενημερώθηκε για το συμβάν μέσω διαδικτύου και επικοινώνησε με την οικογένεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top