«731 μέρες δεν έχω ακούσει μια συγγνώμη για τον θάνατο της κόρης μου»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

Η 14χρονη Γωγώ «χάθηκε» το 2021 ύστερα από ιατρική επέμβαση για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Ο πατέρας του κοριτσιού, πατέρας Βησσαρίωνας, κατήγγειλε από την αρχή ιατρικό λάθος.


Θεσσαλονίκη: Δίωξη Στον Γιατρό Για Τον Θάνατο 14χρονης - Video

Ο πατέρας Βησσαρίωνας «λυγίζει», μιλώντας για την αδικοχαμένη κόρη του. Η Γωγώ αντιμετώπιζε πρόβλημα παχυσαρκίας και μπήκε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Όμως, ο πόνος δε σταματούσε και μετά από λίγες μέρες επέστρεψε στο νοσοκομείο. 

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

Το κορίτσι, είχε παρουσιάσει γενικευμένη περιτονίτιδα, γιατί ο δακτύλιος έκανε γαστρική διάτρηση, ανέφερε ο πατέρας Βησσαρίωνας για τις επιπλοκές που στέρησαν τη ζωή της κόρης του.

Η αδικοχαμένη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεχόταν bullying από τα άλλα παιδιά για τα περιττά κιλά της και για αυτό η οικογένειά της αποφάσισε να προχωρήσουν στην επέμβαση χωρίς να μπορούν να προβλέψουν την τραγική εξέλιξη.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο πατέρας Βησσαρίων καταγγέλλει καθυστερήσεις της Δικαιοσύνης για την υπόθεση, ενώ προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός νέου ιατρικού λάθους.

«731 μέρες δεν έχω ακούσει μια συγγνώμη, δεν ανέλαβε κανείς την παραμικρή ευθύνη» λέει με πόνο.

Συνταρακτική είναι η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εύχομαι τα αυριανά κόλλυβα να είναι τα τελευταία κόλλυβα του τελευταίου θύματος του ίδιου ανθρώπου. Εάν υπάρξει και άλλο θύμα, υπεύθυνη θα είναι η ελληνική δικαιοσύνη και ο ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Συγχώρεσέ τους Γωγώ μου, γιατί εγώ ακόμα δυσκολεύομαι», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας Βησσαρίων.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρικό λάθος 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top