Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρικό λάθος

Συγκλονίζει ο ιερέας πατέρας της - «Έφυγε άδικα»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από χειρουργείο. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για την έφηβη Γωγώ που «χάθηκε» ύστερα από ιατρική επέμβαση. Ο εφημέριος της περιοχής και πατέρας του κοριτσιού καταγγέλλει ιατρικό λάθος.

νεκρή 14χρονη χειρουργείο

Νεκρή 14χρονη μετά από χειρουργείο για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Ο πατέρας Βησσαρίωνας λυγίζει, μιλώντας για την αδικοχαμένη κόρη του. Η μόλις 14 ετών Γωγώ αντιμετώπιζε πρόβλημα παχυσαρκίας και μπήκε σε ιδιωτική κλινική για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Επιστρέφοντας στο σπίτι, όμως, ο πόνος δε σταμάτησε και μετα από λίγες μέρες επέστρεψε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της συγκλονίζει:

Οι γιατροί βγήκαν έξω και μας είπαν το παιδί σας έχει γενικευμένη περιτονίτιδα, γιατί ο δακτύλιος έκανε γαστρική διάτρηση, τρύπησε το στομαχάκι του και μας είπαν ότι ειναι πολύ δύσκολα και αν ζήσει θα έχει πολλά προβλήματα. Είχε κάψει τους νεφρού του, το συκώτι του. Η Γωγώ μου είχε καεί από μέσα.

νεκρή 14χρονη Θεσσαλονίκη

Ο πατέρας της άτυχης 14χρονης καταγγέλλει ότι το παιδί του «χάθηκε» εξαιτίας ιατρικού λάθους.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεχόταν bullying από τα άλλα παιδιά για τα περιττά κιλά της και για αυτό αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέμβαση. Ο ιερέας καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ξεσπά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  

Έφυγε άδικα. Έφυγε άδικα το παιδί μου 14 χρονών.  Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγενικά στα παιδιά που έχουν παχυσαρκία. Να έχουν ευγενικά γιατί από εκεί ξεκινάνε άλλα προβλήματα. Πονάμε... Κλαίμε… Θέλουμε το παιδί μας πίσω άλλα δεν έρχεται.

Ο πάτερ Βησσαρίωνας έχει καταθέσει μήνυση, γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για ιατρικό λάθος. Η κηδεία της 14χρονης αν και ήταν προγραμματισμένο να τελεστή αύριο αναβλήθηκε για να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top