Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο που ζητούσε ραντεβού με ανήλικα

Αναγνώρισε τέσσερις νέους παιδοβιαστές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Πριν από λίγες ώρες η ανήλικη έδωσε νέα κατάθεση στις Αρχές και αναγνώρισε άλλους τέσσερις άνδρες. 

Κολωνός: Τι αποκάλυψε η 12χρονη για τον παιδόφιλο της Ομόνοιας

Έξι καταθέσεις έχει δώσει μεχρι τώρα το παιδί. Χθες έδωσε μια συμπληρωματική στους παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο που είχε συλληφθεί προ ημερών στην Ομόνοια για προσπάθεια αποπλάνησης ανήλικης μέσω μηνυμάτων στο κινητό της και αφέθηκε ελεύθερος. Είναι ο άνδρας που λίγο αργότερα συνελήφθη ξανά γιατι εντοπίστηκαν στο πατρικό του στο Κιάτο ναρκωτικά χάπια. Η μικρή είπε για αυτόν ότι ο βασικός ύποπτος είναι εκείνος που την έστειλε σε αυτόν και ότι τον γνώρισε έξω απο το σούπερ μάρκετ του κατηγορούμενου.

Ο συνήγορος του 63χρονου δήλωσε πως ο εντολέας του δεν έχει καμιά σχέση με τη 12χρονη, πως δεν την ξέρει, ούτε τον βασικό κατηγορούμενο, και ότι θα πάει μόνος του αύριο στον ανακριτή για να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης. Δεν αποκλείεται να ζητήσει κατ' αντιπαράσταση εξέταση. Προφανώς, υποστηριζει, τον μπερδεύει με άλλο πρόσωπο. 

Η 12χρονη μίλησε επίσης για έναν ακόμη Έλληνα και δύο αλλοδαπούς. 

Κολωνός: Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή

Η συνάντηση με τη μητέρα 

Μετά από μεγάλες πιέσεις το παιδί κατάφερε για 10 λεπτά να δει τη μητέρα του στη φυλακή αμέσως μετα την κατάθεση.

Ειναι η δεύτερη φορά απο την προφυλάκιση της μητέρας τον Οκτώβριο που η μικρή την είδε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έκλαιγε, την αγκάλιαζε, της έφτιαξε ζωγραφιές με καρδιές, της έδωσε γράμματα.

Η 12χρονη είδε αργότερα και τα υπόλοιπα αδέλφια της και όπως ηταν φυσικό χάρηκε πολύ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top