Κρήτη: Βρέθηκε ζωντανή η 48χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί

Εντοπίστηκε κάτω από δέντρο - Τα ίχνη της είχαν χαθεί πριν τέσσερις ημέρες

Βρέθηκε η 48χρονη μητέρα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο από τις Αρχάνες Ηρακλείου, την ώρα που είχε πάει να μαζέψει σαλιγκάρια. 

Εξαφάνιση 48χρονης Κρήτη: «Έλεγε ότι ήθελε να πάει σε μοναστήρι»

Η γυναίκα βρέθηκε σε καλή κατάσταση κάτω από ένα δέντρο σε απόσταση 200 μέτρων από το μετόχι της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  η 48χρονη όταν είδε τον σύζυγό της έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα. 

H 48χρονη από την Κρήτη βρέθηκε κάτω από ένα δέντρο, κοντά στο κτήμα της οικογένειας

Η μητέρα των τριών παιδιών κρατούσε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ, δεν είπε πολλά πράγματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί, αν είναι καλά στην υγεία της, καθώς είχε εξαφανιστεί για τέσσερις μέρες. 

Κρήτη: Η δραματική έκκληση του συζύγου της Ελένης που αγνοείται

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις έρευνες, η γυναίκα πρέπει να μετακίνηθηκε στο σημείο σήμερα, καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στο κτήμα της οικογένειας και δεν είχε εντοπιστεί τις προηγούμενες μέρες. 

Ο γιος της, είπε στην εκπομπή πως τις προηγούμενες μέρες είχαν μια πληροφορία ότι είδαν τη 48χρονη στα Σπήλια, αργά το βράδυ. Ο ίδιος θυμήθηκε ότι στα Σπήλια υπήρχε η Μονή της Αγίας Αικατερίνης και πήγε να ψάξει. Εκεί βρέθηκαν κάποια αποτσίγαρα που στάλθηκαν στα εγκηματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν ήταν της μητέρας του. 

Αφού γίνουν οι πρώτες εξετάσεις στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από τη γυναίκα για να διαπιστώσουν πού βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες και γιατί έφυγε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top