Εξαφάνιση 48χρονης Κρήτη: «Έλεγε ότι ήθελε να πάει σε μοναστήρι»

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της

Συνεχίζονται για τέταρτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης μητέρας από την Κρήτη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το Σάββατο, όταν είχε βγει για να μαζέψει σαλιγκάρια με τον σύζυγό της. 

Όπως είπαν ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα είχε πάει με τον σύζυγο και την κόρη τους στο μετόχι τους για να μαζέψουν σαλιγκάρια, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν. Μάλιστα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στην κόρη της για να απασχολείται, όσο εκείνη θα έκανε τη δουλειά της. 

Κρήτη: Η δραματική έκκληση του συζύγου της Ελένης που αγνοείται

Κάποια στιγμή ο πατέρας και η κόρη επέστρεψαν στο σπίτι. Άρχισε να σουρουπώνει, αλλά, όπως είπε ο σύζυγος της 48χρονης δεν ανησύχησε γιατί συνήθιζε να επιστρέφει από αυτές τις δουλειές όταν έπεφτε το σκοτάδι. Ωστόσο όσο οι ώρες περνούσαν κι εκείνη δεν επέστρεφε στο σπίτι του, ο σύζυγος ανησυχούσε όλο και περισσότερο, μέχρι που απευθύνθηκε στις αρχές. 

Η 48χρονη που εξαφανίστηκε όταν πήγε να μαζέψει σαλιγκάρια 

Η 48χρονη που εξαφανίστηκε όταν πήγε να μαζέψει σαλιγκάρια 

«Μου έλεγε συχνά ότι ήθελε να πάει σε ένα μοναστήρι να ηρεμήσει και να βάλει τις σκέψεις της σε τάξη, αλλά την ίδια στιγμή μου έλεγε πού θα αφήσει τη μικρή μας κόρη. Πιστεύω ότι είναι σε κάποια εκκλησία, σε κάποιο μοναστήρι και είναι καλά. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν είχε μαζί της ένα μπουκάλι νερό, χρήματα, δεν είχε ρούχα», είπε ο σύζυγος της 48χρονος. 

Κρήτη: Συναγερμός για εξαφάνιση 48χρονης -«Πήγε για χοχλιούς και δε γύρισε»

Σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά και τον γιο τους η γυναίκα ήταν χαρούμενη και στην οικογένειά τους δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα. Αυτό που την πίεζε ήταν ο εργασιακός της χώρος και προβλήματα που αντιμετώπιζε εκεί. 

Μάλιστα σε δύο μήνες θα γινόταν για πρώτη φορά γιαγιά και, όπως είπε ο γιος της, ήταν πολύ ενθουσιασμένη. 

«Σε λίγο καιρό θα γινόταν γιαγιά και ήταν πολύ χαρούμενη. Η μητέρα μου είναι αυθόρμητος χαρακτήρας και η καλύτερη μάνα του κόσμου. Δε έφευγε έτσι, αφήνοντας την αδελφή μας μόνη της. Πιστεύω ότι έχει πάει σε κάποιο μοναστήρι και απλά θέλει να ηρεμήσει και να σκεφτεί», είπε ο γιος της. 

Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται σε ολόκληρο τον νομό Ηρακλείου με την αστυνομία να βρίσκεται στο πόδι για τον εντοπισμό της. Οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν για την τύχη της κι ελπίζουν ότι δεν της έχει συμβεί τίποτα κακό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top