Χαλκιδική: Την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο παιδικό δωμάτιο

Στη ΜΕΘ παραμένει ο 8χρονος που τραυματίστηκε από τα σκάγια

Τι ανέφερε ο γιατρός που ανέλαβε το 8χρονο παιδί για την κατάσταση της υγείας του - «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται το 8χρονο αγοράκι, που το πρωί της Δευτέρας είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του, μπροστά στα μάτια του και μετά να αυτοκτονεί στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Θρήνος στην κηδεία της 39χρονης - Αλλού η ταφή του συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του παιδιού δε διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στη ΜΕΘ, καθώς δεν μπορούν να απομακρύνουν από τη ρινική περιοχή τα θραύσματα από τα σκάγια της κυνηγετικής καραμπίνας, με την οποία πυροβόλησε ο πατέρας του. 

Η 39χρονη προσπάθησε να σωθεί από τη μανία του συζύγου της, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Βαλλιστικός αναλυτής, με τον οποίο επικοινώνησε το Open, ανέφερε ότι τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο 36χρονος για να σκοτώσει τη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά. 

Χαλκιδική: Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης – Την κυνηγούσε μέσα στο σπίτι

Η άτυχη γυναίκα είχε τραύματα στην πλάτη, το πρόσωπο, τον τράχηλο, τον ώμο και τη δεξιά μασχάλη. Προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της. Από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάλιστα, προέκυψε πως η γυναίκα έτρεξε να σωθεί, όμως ο σύζυγός της την κυνήγησε μέσα στο σπίτι και την σκότωσε μέσα στο παιδικό δωμάτιο. Κατέληξε από τα σκάγια που τη βρήκαν στην καρδιά και τον πνεύμονα. 

Ο 36χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του, ενώ εκείνη είχε στην αγκαλιά της το παιδί τους

Ο 36χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του, ενώ εκείνη είχε στην αγκαλιά της το παιδί τους

Ο άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του, ενώ είχε στην αγκαλιά της το παιδί τους, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά. 

Χαλκιδική: «Το παιδί βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα του»

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργική Κλινικής του Ιπποκρατείου, τα τραύματα του 8χρονου εντοπίζονται στο δεξιό αντιβράχιο, όπου υπάρχει τεράστιο έλλειμμα δερματικό και μυικό και έχει υποστεί διατομή το ωλένιο νεύρο. Επιπλέον, έχει σκάγια σε όλο του το σώμα, τα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα. 

Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύζυγό του ενώ είχε στην αγκαλιά της τον γιο τους

«Ψυχολογικά δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς είναι το παιδί αυτή τη στιγμή, αλλά έχει κινητοποιηθεί και ο μηχανισμός των ψυχιάτρων, των παιδοψυχολόγων, των κοινωνικών λειτουργών, για να υποστηρίξουν το παιδί», τόνισε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, υπογραμμιζοντας ότι ο οκταχρονος έχει υποκείμενο νόσημα και παρακολουθείτο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Χαλκιδική: Στο χειρουργείο ο 8χρονος που τραυματίστηκε στο φονικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ για πάνω από πέντε ώρες περιφερόταν μέσα στο σπίτι με τους γονείς του νεκρούς, αφήνοντας πατημασιές από αίμα. 

Χαλκιδική: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί του

 Οι κηδείες της 39χρονης και του 36χρονου έγιναν χθες σε διαφορετικά μέρη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top