Χαλκιδική: «Το παιδί βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα του»

Στη ΜΕΘ ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 8χρονος, ο οποίος είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος τη ζωή του στο σπίτι τους στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύζυγό του ενώ είχε στην αγκαλιά της τον γιο τους

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρα του, όταν την πυροβόλησε ο πατέρας και για πέντε ολόκληρες ώρες περιφερόταν στο σπίτι, αφήνοντας πατημασιές με αίμα σε όλο το σπίτι. 

Χαλκιδική: Δύσκολο το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε το αγοράκι

Το παιδί υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Χαλκιδική: Στο χειρουργείο ο 8χρονος που τραυματίστηκε στο φονικό

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Γεώργιο Τσικόπουλο,που μίλησε στην ΕΡΤ, το αγοράκι φέρει τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυϊκός ιστός, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου.

Ακόμα φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα. 

Χαλκιδική: Τη σκότωσε με 4 σφαίρες - Περπατούσε στα αίματα ο 8χρονος

Χαλκιδική: «Το παιδί ήταν δίπλα με τη μανούλα του, που είχε χάσει τη ζωή της»

Σύμφωνα με τον κ. Τσικόπουλο, καίρια ήταν η άμεση επέμβαση του ΕΣΥ, ενώ επιστρατεύτηκαν γιατροί και από άλλα νοσοκομεία, όπως πλαστική χειρουργός από το «Παπανικολάου» και ψυχολόγοι για να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το τραγικό γεγονός.

Χαλκιδική: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί του

Το παιδί βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου και δεν κινδυνεύει η υγεία του, επισήμανε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής και τόνισε ότι είναι από τα πιο δύσκολα περιστατικά που έχει δει.

«Το παιδί βρέθηκε διπλα στη μητέρα, προσπάθησε... πώς έγινε αυτό το πράγμα, δίπλα με τη μανούλα του, που είχε χάσει τη ζωή της», ανέφερε ο γιατρός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top