Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύζυγό του ενώ είχε στην αγκαλιά της τον γιο τους

Την πυροβολούσε μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει πεθάνει - Συχνοί οι καβγάδες

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής, όπου τη Δευτέρα το πρωί ένας 36χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους. 

Το σπίτι, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική

Το σπίτι, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική

Άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι αποκάλυψαν ότι εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα. Οι καβγάδες ήταν συχνοί, όπως και τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία όμως δεν είχαν ποτέ καταγγελθεί. Η 39χρονη φέρεται να ζήτησε από τον 36χρονο να χωρίσουν και αυτό ήταν που όπλισε τελικά το χέρι του συζυγοκτόνου. 

Χαλκιδική: Στο χειρουργείο ο 8χρονος που τραυματίστηκε στο φονικό

Χαλκιδική: Τη σκότωσε ενώ είχε στην αγκαλιά της τον γιο τους

Η δολοφονία φαίνεται ότι έγινε γύρω στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μακροσκοπική εξέταση προέκυψε ότι ο 36χρονος δε σταμάτησε να πυροβολεί τη σύζυγό του με την κυνηγετική καραμπίνα, μέχρι που βεβαιώθηκε ότι είναι νεκρή. 

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στην δεξιά μασχάλη κι έπεσε νεκρή στο δωμάτιο του γιου της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» το παιδί, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, την ώρα που ο πατέρας στόχευε τη μητέρα του, ήταν στην αγκαλιά της. 

Χαλκιδική: Τη σκότωσε με 4 σφαίρες - Περπατούσε στα αίματα ο 8χρονος

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο δράστης πήγε στο υπνοδωμάτιό του, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του κι έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Ο 8χρονος τραυματίστηκε από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου, ενώ όπως έγινε γνωστό για πάνω από πέντε ώρες περπατούσε μέσα στο σπίτι με τους νεκρούς γονείς του σε κατάσταση σοκ, αφήνοντας πατημασιές με αίματα.

H 39χρονη γυναίκα από τη Χαλκιδική δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της

Γύρω στις 11:00 έφτασε στο σπίτι η γιαγιά του παιδιού και αντίκρισε το εγγόνι της σε άθλια κατάσταση και τους γονείς του νεκρούς σε μια λίμνη αίματος. 

Χαλκιδική: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί του

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου το απόγευμα της Δευτέρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ένα βαθύ τραύμα κάτω από τον αγκώνα και μέχρι την παλάμη. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στη ΜΕΘ Παίδων, λόγω του πολύωρου χειρουργείου. 

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο το προηγούμενο βράδυ του φονικού είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του και δεν είδε την κόλαση που έζησε ο αδελφός του. 

Το θύμα καταγόταν από την Ιερισσό και ο δράστης από τη Στρατονίκη. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top