Χαλκιδική: Στο χειρουργείο ο 8χρονος που τραυματίστηκε στο φονικό

Τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μάνα του και αυτοκτόνησε

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το παιδί που τραυματίστηκε στο φονικό στη Χαλκιδική.

Χαλκιδική: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί του

Σοκαρισμένο και τραυματισμένο είναι το 8χρονο παιδί της οικογένειας που έζησε τη φρίκη στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όταν ο πατέρας του έστρεψε την καραμπίνα και σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου που επικαλείται το thesstoday, τραυματίστηκε μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης, ενώ έχει και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Πώς έγινε η τραγωδία στη Χαλκιδική

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, ένας συγγενής της οικογένειας βρήκε τον 36χρονο και την 39χρονη σύζυγό του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα στον άνδρα υπήρχε μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ και το 8χρονο παιδί τους ήταν τραυματισμένο.

Ο 36χρονος φαίνεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά να αυτοπυροβολήθηκε, ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» είπε στο grtimes o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στους σορούς των γονιών του παιδιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top