Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τους γονείς του 15χρονου

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους-Στο πλευρό τους ο Σύλλογος Γονέων

Σοκάρουν οι εικόνες με τα τραύματα του 15χρονου μαθητή / Βίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Star (12/04)

Δε λέει να καταλαγιάσει ο σάλος από το πρωτοφανές περιστατικό bullying που σημειώθηκε στο Αρσάκειο, όταν μαθητές έδεσαν με πετονιά 15χρονο συμμαθητή τους.

Αρσάκειο: «Ο 15χρονος δέχεται νέο bullying, τον αντιμετωπίζουν ως καταδότη»

Η οικογένεια του μαθητή είναι αποφασισμένη να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σπύρο Δημητρίου, ετοιμάζεται να υποβάλει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά παντός υπεύθυνου. 

Αρσάκειο: «Δεν ήταν η πρώτη φορά» - Τι είπε ο 15χρονος για το bullying

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το παιδί έδειξε πως είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και πως δεν πρόκειται για ένα «παιχνίδι», όπως ισχυρίστηκαν οι έξι εμπλεκόμενοι μαθητές. 

Αρσάκειο: «Πάμε σε πόλεμο, δε με ενδιαφέρει η συγγνώμη»

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που ζητά να αποπεμφθούν οι δράστες από το σχολείο. Αν δε συμβεί αυτό, τότε οι γονείς του 15χρονους σκέφτεται να καταθέσει αρχικά ασφαλιστικά μέτρα, ώστε οι έξι μαθητές να μην πλησιάζουν το παιδί τους. 

Αρσάκειο: «Παρακολουθείται από ειδικούς», λέει η μητέρα του 15χρονου

Οι φερόμενοι ως δράστες και οι γονείς τους βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Συλλόγου Διδασκόντων του Αρσακείου για την υπόθεση του bullying. Η εξέταση αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο 15χρονος για όσα συνέβησαν, και στη συνέχεια ο Σύλλογος Διδασκόντων μαζί με τη διευθύντρια και τη νομική σύμβουλο θα αποφασίσουν για το μέλλον των έξι μαθητών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top