Οι γονείς της Καρολάιν θα ξεκινήσουν διαδικασίες για εκταφή της σορού της

Στις Φιλιππίνες η οικογένεια Κράουτς, δίπλα στη μικρή Λυδία

Η οικογένεια Κράουτς θέλει να κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα. Στις Φιλιππίνες βρίσκεται πλέον και ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δίπλα στη μικρή Λυδία και τη σύζυγό του Σούζαν, μετά την απόφαση της οικογένειας να πουλήσουν το σπίτι στην Αλόννησο και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή «Το Πρωινό», το σπίτι δεν έχει πουληθεί ακόμη, ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αναμένεται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα. Αυτό που μένει πλέον είναι η εκταφή της σορού της Καρολάιν του χρόνου για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες της οικογένειας με το νησί και την Ελλάδα. 

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν πουλάει το πατρικό σπίτι στην Αλόννησο

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο. 

O πατέρας της Καρολάιν  μετακόμισε μόνιμα στις Φιλιππίνες και σκοπεύει να πουλήσει το σπίτι στην Αλόννησο

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου», είπε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν και συνέχισε:

Πατέρας Καρολάιν: «Υπήρχε κάτι περίεργο, πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα»

«Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα “θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί». 

Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν έχει πολλές αναμνήσεις από την Αλόννησο που θα τις κρατά για πάντα

Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν έχει πολλές αναμνήσεις από την Αλόννησο που θα τις κρατά για πάντα

Ο Ντέιβιντς Κράουτς μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από όταν η Καρολάιν ήταν μικρή και έκαναν μαζί βόλτα στο γραφικό νησί των Σποράδων ενώ μεταφέρει μια ανατριχιαστική στιγμή που μετά τον θάνατό της την αναπολεί και του προκαλεί πόνο. 

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

«Όταν μεγάλωσε περπατούσαμε χέρι-χέρι μέχρι το χωριό, ελπίζοντας να συναντήσουμε τη Μαρία με το κατσικάκι της. Και μου έκανε ερωτήσεις που δεν τελείωναν ποτέ. Περπατώντας προς τα πίσω περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Καρολάιν ήθελε να τη σηκώσω ψηλά, ώστε να μπορέσει να δει τα όμορφα λουλούδια. Δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι λίγα χρόνια αργότερα η Καρολάιν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ ο πατέρας της θα θρηνούσα, μένοντας με τις αναμνήσεις μου», είπε. 

Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει φίλη της Καρολάιν για τη σχέση της με τον πιλότο

Πλέον θα ζει με αυτές τις αναμνήσεις, αλλά όπως τόνισε θα ζει με κάτι πιο σημαντικό, την κόρη της. 

«Οι αναμνήσεις δεν είναι το μόνο που μου άφησε. Μου άφησε την υπέροχη κόρη της, που θα εξασφαλίσω να έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή της και να μεγαλώσει τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top