Πατέρας Καρολάιν: «Υπήρχε κάτι περίεργο, πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα»

«Αν ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να σκοτώσω τον πιλότο»

Φίλη της Καρολάιν επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα όσα είπε ο πατέρας της ότι ο πιλότος έλεγχε οικονομικά την κοπέλα

«Θα ήταν τιμή μου να εκτελέσω τον Μπάμπη αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει στην Ελλάδα», δήλωσε σήμερα ο πατέρας της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail λίγο πριν από την έφεση του πιλότου, ώστε να μειωθεί η πρωτόδικη ποινή του για τη δολοφονία της 19χρονης συζύγου του. 

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Χαρακτήρισε τον πρώην γαμπρό του «ύπουλο μπάσταρδο» και δήλωσε εξοργισμένος:

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε πως αν ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα θα σκότωνε ο ίδιος τον πιλότο - Eurokinissi

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε πως αν ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα θα σκότωνε ο ίδιος τον πιλότο - Eurokinissi

«Αν η θανατική ποινή ήταν ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τη σκανδάλη για να τον στείλω στη λήθη. Τον μισώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση», είπε.

«Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο πιλότος έκανε διακίνηση ναρκωτικών»

Από την πλευρά του ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα:

Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει φίλη της Καρολάιν για τη σχέση της με τον πιλότο

«Δεν περνάει ούτε μία μέρα χωρίς ο πελάτης μου να μετανιώνει για ό,τι συνέβη, αλλά αυτό που θέλει και αυτό που θέλουμε γι’ αυτόν είναι δικαιοσύνη. Δεν αρνείται αυτό που συνέβη, αλλά ζητάμε να μειωθεί η ποινή. Κάθε μέρα που βρίσκεται στη φυλακή, σκέφτεται τι συνέβη και πόσο μισεί τον εαυτό του, οι μόνες του σκέψεις είναι για την κόρη του.

Το μόνο που θέλει είναι μια δίκαιη δίκη και να ληφθούν υπόψη οι ελαφρυντικές περιστάσεις των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια του θανάτου της Καρολάιν. Δεν είναι ναρκισσιστής και αποδέχεται τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Μετά την καταδίκη του είναι υπόδειγμα κρατουμένου στη φυλακή και βοηθάει τους άλλους κρατούμενους. Έχει επίσης πολύ καλή συμπεριφορά και όλα αυτά θα τα εξηγήσουμε στο δικαστήριο».

Ο πατέρας της Καρολάιν αποκάλεσε τον πιλότο «ύπουλο μπάσταρδο» και δήλωσε ότι τον μισεί όσο κανέναν άλλο

Ο πατέρας της Καρολάιν αποκάλεσε τον πιλότο «ύπουλο μπάσταρδο» και δήλωσε ότι τον μισεί όσο κανέναν άλλο

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του πατέρα της Καρολάιν ότι σκότωσε την κόρη του γιατί ανακάλυψε ότι ήταν διακινητής ναρκωτικών, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε:

«Δεν προέκυψε κανένα στοιχείο αυτού του ισχυρισμού κατά τη διάρκεια της δίκης και δε βρέθηκαν στοιχεία κατά την έρευνα και δεν έχει διωχθεί ποτέ για παρόμοια εγκλήματα. Έχει μια άψογη καριέρα 11 ετών ως πιλότος ελικοπτέρων. Σεβόμαστε τη θλίψη του πατέρα της Καρολάιν, αλλά αρνούμαστε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς».

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης ήλεγχε οικονομικά την Καρολάιν»

Ο πατέρας της Καρολάιν πάντως έδωσε μια διαφορετική εικόνα του 34χρονου, λέγοντας ότι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν έμαθαν ο ίδιος και η σύζυγός του ότι ήλεγχε τα οικονομικά και τις κινήσεις της κόρης τους. 

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν ο πιλότος είχε ιδιοποιηθεί τα χρήματα που έστελναν ο ίδιος και η σύζυγός του στην κόρη τους

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν ο πιλότος είχε ιδιοποιηθεί τα χρήματα που έστελναν ο ίδιος και η σύζυγός του στην κόρη τους

«Προκειμένου να σας δώσω μια ιδέα για το πώς είναι ο δολοφόνος της κόρης μου, επιτρέψτε μου να σας πω τι ανακαλύψαμε η Σουζάνα κι εγώ για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στην Καρολάιν. Όταν η Καρολάιν έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι της προκειμένου να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, η Σουζάνα κι εγώ της δίναμε ένα μηνιαίο επίδομα 750 ευρώ για φαγητό, ενοίκιο κ.λ.π. Μέσα σε έναν χρόνο είχε παντρευτεί και είχε σταματήσει να παρακολουθεί μαθήματα και ζούσε με τον σύζυγό της. Καθώς είχα λίγες άλλες υποχρεώσεις, συνέχισα να της δίνω μηνιαίο επίδομα 750 ευρώ. Το κάναμε αυτό επειδή θεωρούσαμε πως θα ήταν ωραίο η Καρολάιν να μπορεί να έχει κάποια ανεξαρτησία από τον σύζυγό της και να μη χρειάζεται να του ζητάει συνεχώς χρήματα για να αγοράζει ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα», είπε ο κ. Κράουτς και συνέχισε:

Πατέρας Καρολάιν: Πώς κατάλαβε ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος

«Ανακαλύψαμε μετά το θάνατό της πως τα χρήματα που η Σούζαν κι εγώ πληρώναμε κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό της Καρολάιν, τα είχε ιδιοποιηθεί ο σύζυγός της και πως κάθε φορά που χρειαζόταν χρήματα για να αγοράσει έναν καφέ ή για να αγοράσει τροφή για τα κατοικίδιά της, έπρεπε να ζητήσει από τον σύζυγό της αυτά τα χρήματα. Όλα τα οικιακά ψώνια ελέγχονταν από αυτόν, ψώνιζαν πάντα μαζί και δεν της επιτρεπόταν ποτέ να ψωνίζει μόνη της. Περιστασιακά της επιτρεπόταν να βγαίνει με μια φίλη της για καφέ, αλλά ο ίδιος φρόντιζε να πηγαίνει στο ραντεβού με ταξί που οδηγούσε φίλος του και το πλήρωνε εκ των προτέρων ο ίδιος. Όταν ερχόταν η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι, έπρεπε να του τηλεφωνήσει για να έρθει να την παραλάβει. Είναι μυστήριο για μένα πώς ανέχτηκε αυτή τη συμφωνία. Η Καρολάιν ήταν πάντα ένα κορίτσι με ισχυρή θέληση και σταθερές ιδέες και δε θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό της να εκφοβιστεί».

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, μετά τον θάνατό της η σύζυγός του και ο πρώην γαμπρός του συνόδευσαν τη σορό της στην Αλόννησο. Στην κηδεία της κόρης του ο πιλότος έδειχνε συντετριμμένος από τη θλίψη και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι όλο αυτό ήταν ένα θέατρο. 

Γλυκά Νερά: «Της είπε για τα ναρκωτικά και το ελικόπτερο και τρελάθηκε»

Ωστόσο, άρχισε σύντομα να έχει υποψίες για τον γαμπρό του. Όπως δήλωσε στην Daily Mail: «Στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της κηδείας και του μνημόσυνου της Καρολάιν, κατά καιρούς μου έρχονταν ανησυχητικές σκέψεις. Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχε κάτι περίεργο στην όλη υπόθεση, μικρά πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα. Γιατί οι ληστές να σκοτώσουν την κόρη μου πριν φύγουν, αφού είχαν πάρει όλα τα τιμαλφή και τα χρήματα του σπιτιού. Πώς γνώριζαν για το εσωτερικό σύστημα CCTV και πώς σκέφτηκαν να αφαιρέσουν την κάρτα μνήμης από το σύστημα;».

«Είδα ξανά τον σύζυγο της κόρης μου το πρωί του μνημοσύνου της. Ήταν ακόμα καταθλιπτικός, μια εικόνα δυστυχίας, αλλά με αγκάλιασε και πάλι τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν στο πρόσωπό του, η φωνή του πνιγόταν από τη συγκίνηση. Μου είπε ότι μου είχε φέρει ένα δώρο και ξετύλιξε μια τεράστια κορνιζαρισμένη φωτογραφία του ίδιου και της Καρολάιν που τραβήχτηκε στο γάμο τους στην Πορτογαλία. Συγκινήθηκα πολύ από αυτό το ευγενικό δώρο, το οποίο ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Στη συνέχεια παρατήρησα ότι φορούσε το ακριβό ρολόι Rolex για το οποίο ήταν τόσο περήφανος. Στη συνέχεια πούλησε αυτό το ρολόι σε έναν dealer για περίπου 7.500 ευρώ.Τότε κατάλαβα πως είτε η ληστεία είχε διαπραχθεί από εντελώς ανίκανους είτε κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά με την ιστορία του».

Γλυκά Νερά: Η απόφαση για τη Λυδία και τους γονείς του πιλότου

Γλυκά Νερά: Η στιγμή της σύλληψης του πιλότου στην Αλόννησο

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του κ. Κράουτς της σύλληψης του πιλότου στο μνημόσυνο της Καρολάιν. 

«Η εικόνα έγινε πολύ πιο ξεκάθαρη μια ώρα αργότερα, όταν δύο μεγαλόσωμοι αστυνομικοί τον οδήγησαν μακριά από το νεκροταφείο προς ένα ελικόπτερο που περίμενε, δήθεν για να ταυτοποιήσει έναν ύποπτο που είχε συλληφθεί στην Αθήνα. Δε χρειαζόταν να είναι κανείς ειδικός στη γλώσσα του σώματος για να καταλάβει πως οι αστυνομικοί που τον οδηγούσαν δεν τον έβαζαν απλά στο VIP μεταφορικό μέσο, αλλά έπαιρναν τον άνθρωπο που υποπτεύονταν πως είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top