Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο 34χρονος επιδιώκει να «σπάσουν» τα ισόβια

Διεκόπη για τις 24 Απριλίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Η δίκη εκφωνήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου και μετά την κλήρωση των ενόρκων, διακόπηκε για σήμερα, καθώς ο καταδικασμένος σε ισόβια και 11ετή κάθειρξη πιλότος είχε αλλάξει συνήγορο και η νέα δικηγόρος είχε ζητήσει χρόνο για να προετοιμαστεί. Ωστόσο η συνήγορος παραιτήθηκε λίγες ημέρες μετά.

Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει φίλη της Καρολάιν για τη σχέση της με τον πιλότο

Ο 34χρονος, έφτασε λίγο πριν τις 09:00 στα δικαστήρια από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται, για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αυτό που προσδοκά είναι να σπάσει η πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης. 

Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, με τον πιλότο να επιδιώκει να σπάσουν τα ισόβια 

Όταν ζήτησε το λόγο ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει αλλάξει συνήγορο υπεράσπισης και θα εκπροσωπηθεί ξανά από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον εκπροσωπούσε και στην πρωτόδικη δίκη.

Ωστόσο συνεργάτης του δικηγόρου ενημέρωσε ότι ο κ.Παπαϊωαννίδης δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη λόγω κωλύματος και ζήτησε αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης.

Πρωτόδικα, ο πιλότος ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν υπό το καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης, όμως δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο. Δεν του αναγνωρίστηκε επίσης κανένα ελαφρυντικό. 

Πατέρας Καρολάιν: Πώς κατάλαβε ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος

Οι γονείς της Καρολάιν θα εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο τους και δε θα παραβρεθούν στο δικαστήριο. Αυτό που ζητούν είναι να μην αλλάξει η ποινή του 34χρονου που σκότωσε με απάνθρωπο τρόπο την κόρη τους και στη συνέχεια έπαιζε θέατρο, υποκρινόμενος τον τεθλιμμένο σύζυγο. 

Ο πιλότος έφτασε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 09:00

Ο πιλότος έφτασε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 09:00

Ο 34χρονος, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, σκότωσε την Καρολάιν όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, έχοντας ήδη ξεκινήσει έρευνα για την ανεύρεση κατοικίας.  

«Η Λυδία δε μιλάει ελληνικά. Δεν αναγνώρισε τους γονείς του πιλότου»

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του μετά από καβγά, κατά τη διάρκεια του οποίου, το θύμα έκανε μια κίνηση που ο ίδιος εξέλαβε ως απειλή προς την 11 μηνών τότε κόρη τους. Όπως υποστήριξε, ευρισκόμενος εν βρασμώ δεν κατάλαβε καν πώς πήρε το μαξιλάρι και σκότωσε τη σύζυγό του. 

Ο πιλότος υποστηρίζει ότι σκότωσε την Καρολάιν εν βρασμώ ψυχής

Ο πιλότος υποστηρίζει ότι σκότωσε την Καρολάιν εν βρασμώ ψυχής

Γλυκά Νερά: «Της είπε για τα ναρκωτικά και το ελικόπτερο και τρελάθηκε»

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας η Καρολάιν είχε έναν αγωνιώδη θάνατο από τα χέρια του πιλότου. Επί έξι λεπτά ο 34χρονος πίεζε στο κεφάλι της το μαξιλάρι που της έφραζε την αναπνοή. Παρά τις προσπάθειες του θύματος, που λίγο πριν κοιμόταν, να γλυτώσει, ο 34χρονος δεν χαλάρωσε ούτε δευτερόλεπτο την πίεση. Μετά, όπως αναφέρεται στην δικογραφία, ακούμπησε το μωρό τους στην πλάτη της νεκρής μητέρας και αφού κρέμασε την σκυλίτσα Ρόξυ από την κουπαστή της σκάλας, ειδοποίησε την αστυνομία αναφέροντας ότι είχε συμβεί ληστεία με φόνο. Για 37 ημέρες μετά, ο πιλότος έδινε καταθέσεις για τους δράστες της ληστείας και την σκληρότητα που έδειξαν στην γυναίκα του και στο σκυλάκι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top