Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει φίλη της Καρολάιν για τη σχέση της με τον πιλότο

«Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ χρήματα»

Το απόλυτο έλεγχο της Καρολάιν, μέσω της οικονομικής της εξάρτησης φέρεται να είχε σύζυγός της, ο οποίος την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Αυτό ισχυρίζεται ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, αλλά και γειτόνισσά της, με την οποία έκαναν παρέα. 

Ο Ντέιβιντ Κράουτς την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως κάθε μήνα έβαζε ο ίδιος και η σύζυγός του ένα χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της Καρολάιν, ώστε να είναι ανεξάρτητη, να μπορεί να βγει μια βόλτα και να περιποιείται τα ζωάκια της. 

Πατέρας Καρολάιν: Πώς κατάλαβε ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος

Ωστόσο, προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως η κόρη του δεν είχε ποτέ χρήματα πάνω της και για ό,τι χρειαζόταν ζητούσε από τον σύζυγό της. 

Η Καρολάιν ήταν οικονομικά εξαρτημένη από τον πιλότο σύζυγό της

Η Καρολάιν ήταν οικονομικά εξαρτημένη από τον πιλότο σύζυγό της

«Όλα τα ψώνια για το σπίτι ήταν υπό τον έλεγχό του. Ψώνιζαν πάντα μαζί και δεν της επέτρεπε να ψωνίζει ποτέ μόνη της. Περιστασιακά, της επέτρεπε να συναντήσει μια φίλη για καφέ, αλλά εκείνος φρόντιζε να πάει στο ραντεβού με ταξί που οδηγούσε φίλος τους. Όταν ήταν να επιστρέψει στο σπίτι, έπρεπε να τηλεφωνήσει στον ίδιο για να πάει να την πάρει. Είναι μυστήριο πως ανέχτηκε αυτόν τον κανονισμό. Η Καρολάιν ήταν ένα κορίτσι με ισχυρή θέληση, σταθερές ιδέες που δε θα επέτρεπε στον εαυτό της να εκφοβιστεί» είχε πει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Η Λυδία δε μιλάει ελληνικά. Δεν αναγνώρισε τους γονείς του πιλότου»

Αυτό το επιβεβαίωσε και η γειτόνισσά της, με την οποία έκαναν παρέα. 

«Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ χρήματα πάνω της. Πάντοτε αν έπρεπε να πληρώσει κάτι, περίμενε να επιστρέψει το απόγευμα ο σύζυγός της για να της δώσει χρήματα. Το είχα διαπιστώσει, αλλά δεν την είχα ρωτήσει γιατί θεωρούσα ότι είναι ένα πολύ λεπτό και προσωπικό ζήτημα», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Γλυκά Νερά: «Της είπε για τα ναρκωτικά και το ελικόπτερο και τρελάθηκε»

Περιέγραψε, μάλιστα, ένα περιστατικό όταν ζήτησε από την Καρολάιν να πληρώσει έναν τεχνικό που θα πήγαινε για μια συντήρηση στις δύο μεζονέτες που ήταν δίπλα-δίπλα γιατί η ίδια δε θα ήταν στο σπίτι της. 

Ο πιλότος έπαιρνε όλα τα χρήματα που έστελναν οι γονείς της Καρολάιν και η ίδια δεν είχε ποτέ λεφτά πάνω της

Ο πιλότος έπαιρνε όλα τα χρήματα που έστελναν οι γονείς της Καρολάιν και η ίδια δεν είχε ποτέ λεφτά πάνω της

«Μου τηλεφώνησε ταραγμένη και μου είπε πως δεν μπορεί να τον πληρώσει και ότι δε θα έπρεπε να της το ζητάω, γιατί ξέρω ότι δεν είχε ποτέ λεφτά πάνω της», είπε. 

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης είναι στο ίδιο επίπεδο με έναν παιδόφιλο»

Τότε, όπως παραδέχθηκε, αν και της είχε φανεί περίεργο δεν είχε σκεφτεί κάτι κακό, όμως μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν κατάλαβε γιατί η φίλη της δεν είχε πρόσβαση σε χρήματα. 

«Μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας κατάλαβα ότι ο πιλότος ήθελε να την ελέγχει μέσω των οικονομικών, ήταν ένα μέσο για να μην αποκτήσει ανεξαρτησία», είπε η γειτόνισσα της Καρολάιν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top