Γλυκά Νερά: «Της είπε για τα ναρκωτικά και το ελικόπτερο και τρελάθηκε»

«Ο πιλότος την έπνιξε σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας», δήλωσε ο Κράουτς

Οι αναφορές της δικηγόρου Κατερίνας Μαυροειδή για τον πιλότο, την υπεράσπιση του οποίου είχε αναλάβει για λίγο διάστημα εξόργισαν τον πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Η δικηγόρος χαρακτήρισε τον καταδικασμένο πιλότο για τη δολοφονία της Καρολάιν ως «έξυπνο, καλλιεργημένο, ευγενικό και μεθοδικό» σε δηλώσεις στον Ant1. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί ενόχλησαν ιδιαίτερα τον 78χρονο πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος βρίσκεται στην Αλόννησο.

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του πιλότου - Η ανακοίνωσή της

Ο ίδιος επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» Κέλλυ Φθινοπώρου και της περιέγραψε στιγμές από το παρελθόν, προκειμένου να επισημάνει το πόσο «χειριστικός» και «δειλός» ήταν ο πιλότος.

«Η Καρολάιν ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, προικισμένο με ομορφιά, με αθλητικότητα και ευφυΐα άνω του μέσου όρου. Κάθε χρόνο αρίστευε στις σπουδές της και ως εκ τούτου πάντα επιλεγόταν ως σημαιοφόρος στις επετειακές εθνικές παρελάσεις. Ωστόσο, ήταν ένα απλό κορίτσι και μπορούσε να βρει ευχαρίστηση στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες», ανέφερε ο κ.Ντέιβιντ Κράουτς.

Στα «μαχαίρια» οι γονείς πιλότου - Καρολάιν: Γιατί κάλεσαν την αστυνομία

«Μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας ήταν όταν την πήγαινα στον Βόλο μια φορά τον μήνα, αφού επισκεπτόταν τον ορθοδοντικό για να ισιώσει ορισμένα δόντια της. Πάντα τη ρωτούσα τι ήθελε να κάνουμε μετά. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. Πρώτα πηγαίναμε για φαγητό και μετά επισκεπτόμασταν το pet shop, όπου ήμουν υποχρεωμένος να αγοράσω κάθε διαθέσιμο παιχνίδι για τα αγαπημένα της ζώα. Το σπίτι μας ήταν ένας πραγματικός ζωολογικός κήπος και αν μια από τις φίλες έβλεπε καμιά αδέσποτη γάτα, ήξερε ότι θα είχε θερμή υποδοχή από την Καρολάιν», περιέγραψε για την κόρη του.

Η άτυχη Καρολάιν με την κόρη της, Λυδία

Η άτυχη Καρολάιν με την κόρη της, Λυδία

«Αισθανόμουν μεγάλη υπερηφάνεια όταν περπατούσα στους δρόμους του Βόλου κρατώντας το χέρι της. Η Καρολάιν μεγαλώνοντας έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά. Οπότε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως», ισχυρίστηκε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο μαζί με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά, περίπου στις 4.00 π.μ μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας την έπνιξε».

Γλυκά Νερά: Το περιβάλλον του πιλότου διαψεύδει τον πατέρα της Καρολάιν

«Στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε. Ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός, γνωρίζοντας πως αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία κι εκείνη θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top