Στα «μαχαίρια» οι γονείς πιλότου - Καρολάιν: Γιατί κάλεσαν την αστυνομία

Στην Αλόννησο η Σούζαν Κράουτς, χωρίς τη μικρή Λυδία

Στην Ελλάδα για λίγες ημέρες, χωρίς τη μικρή Λυδία, επέστρεψε η μητέρα της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Οι γονείς του συζυγοκτόνου πήγαν στο σπίτι της να τη βρουν, όμως εκείνη δεν τους άνοιξε και, σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσαν την αστυνομία. 

Πατέρας Καρολάιν: «Η μητέρα του πιλότου θεωρεί ότι είναι αθώος»

Συνεχίζεται η διαμάχη των γονέων της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου για τη μικρή Λυδία. Η Σούζαν Κράουτς έχει μετακομίσει πλέον μόνιμα με το παιδί στις Φιλιππίνες, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνη την οικογένεια του πιλότου, καθώς πλέον δεν έχουν επικοινωνία με το παιδί.

Γλυκά Νερά: «Η μικρή Λυδία ήδη εμφανίζει φόβο εγκατάλειψης»

Διαμάχη των γονιών του πιλότου και της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Διαμάχη των γονιών του πιλότου και της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Σούζαν επέστρεψε στην Αλόννησο στις 31 Ιανουαρίου, προκειμένου να τακτοποιήσει ορισμένες διοικητικές λεπτομέρειες. Την άφιξή της πληροφορήθηκαν οι γονείς του πιλότου, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι για να της μιλήσουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Όμως η μητέρα της Καρολάιν φαίνεται ότι αρνήθηκε να τους ανοίξει. Όταν οι γονείς του πιλότου προς έκπληξή τους συνειδητοποίησαν ότι η Λυδία δε βρίσκεται μαζί της κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παραβίαση του όρου επικοινωνίας με το εγγόνι τους. Οι γονείς της Καρολάιν, ωστόσο, τους παρέπεμψαν στον δικηγόρο τους.

«Το μόνο που πικραίνει τη Σούζαν είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω», ανέφερε γείτοντας στην εκπομπή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top