Πατέρας Καρολάιν: Πώς κατάλαβε ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος

«Εάν η θανατική ποινή ίσχυε, θα το έπαιρνα ως τιμή να τραβήξω τον μοχλό»

Όσα είπε στην εκπομπή «To Πρωινό» του Ant1 o πατέρας της Καρολάιν

Ήταν τον Μάιο του 2021 όταν η είδηση της δολοφονίας μιας νεαρής μητέρας μέσα στο σπίτι όπου ζούσε στα Γλυκά Νερά με τον σύζυγο και την κόρη τους συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Το μωρό βρισκόταν δίπλα στο νεκρό σώμα της μητέρας του, ενώ ο σύζυγος υποστήριξε ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα ληστείας. Μέχρι που οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου της Καρολάιν, δηλαδή του συζύγου της, ενός 34χρονου πιλότου. 

«Η Λυδία δε μιλάει ελληνικά. Δεν αναγνώρισε τους γονείς του πιλότου»

Ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας χθες, στην εκπομπή «Πρωινό» Ant1, συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε για τα όσα έμαθαν μετά τη δολοφονία της κόρης τους, ο ίδιος και η σύζυγός του, Σουζάνα. 

Ο κ.Ντέιβιντ Κράουτς και η σύζυγός του, Σουζάνα, κατέθεταν κάθε μήνα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό ένα επίδομα για την κόρη τους, προκειμένου να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Όπως διαπίστωσαν, μετά το έγκλημα, τα χρήματα αυτά τα διαχειριζόταν ο πιλότος και η Καρολάιν έπρεπε να ζητήσει χρήματα από τον σύζυγό της για να αγοράσει έναν καφέ ή τροφή για τα κατοικίδιά της.

Η αδικοχαμένη Καρολάιν με την κόρη της Λυδία και τον σύζυγό της, τον άντρα που της στέρησε τη ζωή

Η αδικοχαμένη Καρολάιν με την κόρη της Λυδία και τον σύζυγό της, τον άντρα που της στέρησε τη ζωή

«Όλα τα ψώνια για το σπίτι ήταν υπό τον έλεγχό του. Ψώνιζαν πάντα μαζί και δεν της επέτρεπε να ψωνίζει ποτέ μόνη της. Περιστασιακά, της επέτρεπε να συναντήσει μια φίλη για καφέ, αλλά εκείνος φρόντιζε να πάει στο ραντεβού με ταξί που οδηγούσε φίλος τους. Όταν ήταν να επιστρέψει στο σπίτι, έπρεπε να τηλεφωνήσει στον ίδιο για να πάει να την πάρει. Είναι μυστήριο πως ανέχτηκε αυτόν τον κανονισμό. Η Καρολάιν ήταν ένα κορίτσι με ισχυρή θέληση, σταθερές ιδέες που δε θα επέτρεπε στον εαυτό της να εκφοβιστεί» περιέγραψε ο πατέρας της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Της είπε για τα ναρκωτικά και το ελικόπτερο και τρελάθηκε»

O κ.Κράουτς μίλησε και για τη στιγμή που η μητέρα της Καρολάιν και ο πιλότος συνόδευσαν τη σορό πίσω στην Αλόννησο. «Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο συντετριμμένο από τη θλίψη. Παρόλο που κι εγώ ήμουν συντετριμμένος από τον θάνατο της κόρης μου, συνειδητοποίησα ότι η θλίψη του ήταν ακόμη μεγαλύτερη και από τη δική μου. Κάτι που πίστευα πως δεν ήταν δυνατό» σχολίασε για τον πιλότο. 

Γλυκά Νερά: Το πρωί ο πιλότος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν κι έκλαιγε

Γλυκά Νερά: Oι ανησυχητικές σκέψεις του πατέρα της Καρολάιν

Ο Ντέιβιντ Κράουτς εξομολογήθηκε επίσης ότι στο διάστημα μεταξύ της κηδείας και του μνημοσύνου της Καρολάιν, περιστασιακά τού έβγαιναν ανησυχητικές σκέψεις, συνειδητοποιώντας ότι «υπήρχε κάτι περίεργο στην υπόθεση. Μικρά απλά πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα».

Γλυκά Νερά: Η απόφαση για τη Λυδία και τους γονείς του πιλότου

«Γιατί οι ληστές να σκοτώσουν την κόρη μου αφού είχαν πάρει όλα τα τιμαλφή και τα χρήματα από το σπίτι; Πώς ήξεραν για το εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης; Πώς ήταν τόσο σε εγρήγορση ώστε να σκεφτούν την αφαίρεση της κάρτας μνήμης από το σύστημα;» αναρωτήθηκε.

Το Rolex και το δώρο στον πατέρα της Καρολάιν

Ωστόσο, την ημέρα του μνημοσύνου ο πιλότος έκανε ένα μοιραίο δώρο στον πατέρα της Καρολάιν. Του έδωσε σε κορνίζα μία φωτογραφία από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Τότε ο Ντέιβιντ Κράουτς είδε στο χέρι του γαμπρού του ένα πανάκριβο rolex. 

Τη στιγμή που ο σύζυγος της Καρολάιν έσφιγγε στην αγκαλιά του τη μητέρα της στο 40ήμερο μνημόσυνο, λίγο πριν αυτός συλληφθεί, κατέγραψε η κάμερα του Star

Τη στιγμή που ο σύζυγος της Καρολάιν έσφιγγε στην αγκαλιά του τη μητέρα της στο 40ήμερο μνημόσυνο, λίγο πριν αυτός συλληφθεί, κατέγραψε η κάμερα του Star

«Ήταν ακόμα σε κατάθλιψη. Με αγκάλιασε κι άρχισαν ξανά τα δάκρυα να κυλούν στα πρόσωπό του […]. Με συγκίνησε πολύ αυτό το ευγενικό δώρο. Τότε παρατήρησα ότι φορούσε το ακριβό ρολόι Rolex για το οποίο ήταν τόσο περήφανος. Στη συνέχεια πούλησε αυτό το ρολόι για 7.500 ευρώ. Τότε κατάλαβα ότι είτε η ληστεία είχε διαπραχθεί από εντελώς ανίκανους, είτε κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά στην ιστορία του» είπε. 

Όλα ξεκαθαρίστηκαν μία ώρα αργότερα όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο μνημόσυνο και συνέλαβαν ουσιαστικά τον πιλότο, με το πρόσχημα της αναγνώρισης ενός υπόπτου στην Αθήνα.

«Εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει εδώ, θα το έπαιρνα ως τιμή να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό για να τον στείλω στη λήθη» κατέληξε ο πατέρας της Καρολάιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top