Ο ταχυδακτυλουργός αρνείται τον βιασμό της βαφτιστήρας του: «Με εκβίασε»

78χρονος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό 16χρονης στη Χαλκιδική

Αθώος δηλώνει ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για βιασμό της ανήλικης βαφτιστήρας του. Μιλώντας μέσα από τη φυλακή, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα εκβιασμού από την 16χρονη κοπέλα που, κατά τα λεγόμενα του, τον είχε απειλήσει ότι αν αν δεν της δώσει χρήματα θα πήγαινε στην Αστυνομία να τον καταγγείλει για βιασμό.

Σοκ στη Χαλκιδική: Έδινε ναρκωτικά στη βαφτισιμιά του και τη βίαζε

Μέσα από τη φυλακή, ο 78χρονος αρνείται τα πάντα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό.

Ο προφυλακισμένος άνδρας είπε αρχικά, πως οι γονείς του κοριτσιού πήγαν μια μέρα στο σπίτι του και είπαν στον ίδιο και τη γυναίκα του πως η κόρη τους είχε μπλέξει με ναρκωτικά, είχε ψυχολογικά προβλήματα και πως χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο.

Μιλά μέσα από τη φυλακή ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης

Τότε, ο ταχυδακτυλουργός, πάντα κατά τα λεγόμενά του, αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του να στηρίξουν το κορίτσι ψυχολογικά και, όσο μπορούσαν, οικονομικά.

Έτσι, ενώ μέχρι τότε είχαν περιορισμένες επαφές με τη βαφτιστήρα και τους κουμπάρους τους, άρχισαν να βλέπουν πιο συχνά την ανήλικη που τους επισκεπτόταν πλέον πιο συχνά στο σπίτι τους.

'Εδιωχνε τους γονείς την ώρα του ιδιαίτερου και ασελγούσε στο παιδί τους

Χαλκιδική: «Zήτησαν δανεικά 2.000 ευρώ για απλήρωτα ενοίκια»

Λίγες μέρες μετά, συνέχισε ο 78χρονος, οι κουμπάροι ζήτησαν από τον ίδιο και τη σύζυγό του να τους βοηθήσουν δανείζοντάς τους 2.000 ευρώ για να ξεπληρώσουν απλήρωτα ενοίκια που χρωστούσαν.

Ωστόσο το ζευγάρι απάντησε στους γονείς της βαφτιστήρας πως δε μπορούσαν να τους βοηθήσουν αφού δεν τους το επέτρεπαν τα οικονομικά τους.

Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη γνωστός μουσικός - Βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

Πήραν όμως στη βαφτιστήρα τους καινούριο κινητό για να βοηθούν όσο μπορούν την ανήλικη. «Η βαφτιστήρα ήθελε καινούριο κινητό όπως είχαν και οι συμμαθητές της, και της το πήραμε. Την άλλη μέρα μας είπε ότι της το έκλεψαν, όμως, όπως μάθαμε με τη γυναίκα μου, εκείνη το πούλησε.

Λίγες μέρες μετά ήρθε και ζήτησε 2.000 ευρώ και μου είπε πως "αν δε μου τα δώσεις, θα πάω στην Αστυνομία και θα πω ότι μου έδωσες ναρκωτικά και ότι ασέλγησες". Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε χαρτί ότι είχε κάνει καταγγελία» υποστήριξε ο 78χρονος.

«Έχουν πάθει όλοι πλάκα, κι εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Τόσα χρόνια με τη γυναίκα μου δεν είχα δώσει ποτέ δικαιώματα» ισχυρίζεται ο ίδιος, προσθέτοντας πως πολλές φορές η βαφτιστήρα έλεγε πως θα πάει στο σπίτι τους αλλά εξαφανιζόταν αφού, «είχε μπλέξει» με παρέες.

Την αθωότητα του 78χρονου υποστηρίζει και η σύζυγος του καλλιτέχνη από τη βόρεια Ελλάδα.

Χαλκιδική: Οι καταγγελίες του κοριτσιού 

Το 16χρονο κορίτσι από τη Χαλκιδική απευθύνθηκε στις Αρχές, καταγγέλλοντας ότι επί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο βιαζόταν από τον νονό της. 

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το κορίτσι βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε τον εφιάλτη που βίωνε. 

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής Tae Kwon Do για βιασμό αθλητριών

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2020 και διήρκησαν έως τον Αύγουστο του 2021.

Ο 78χρονος φέρεται να έδινε στη 16χρονη τότε βαφτισιμιά του κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ, ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του. Στη συνέχεια την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις. 

Φρίκη στη Λάρισα: «Πίεζε το κεφάλι της κόρης του με μαξιλάρι και τη βίαζε»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top