Στον εισαγγελέα ο πατέρας που ήθελε να αυτοκτονήσει με τα παιδιά του

Άνοιξε φιάλες υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητο - Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του

Συγκλονίζει η υπόθεση με τον 62χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη που θα αυτοκτονούσε με τα παιδιά του / Βίντεο από MEGA

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του 62χρονου απόστρατου στη Θεσσαλονίκη που κλειδώθηκε με τα δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο, όπου άνοιξε μία φιάλη υγραερίου.

Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Μετά το εξιτήριο που πήρε από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που του απήγγειλε κατηγορίες για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα.

Θεσσαλονίκη απόστρατος

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 62χρονου απόστρατου στη Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία από MEGA

Πιο συγκεκριμένα, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ' εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Ο κατηγορούμενος, απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου και παραμένει υπό κράτηση.

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να ανατιναχτεί με τα παιδιά. Ήταν βίαιος με τη μητέρα»

Θεσσαλονίκη: Είχε εκδοθεί προσωρινή επιμέλεια των διδύμων στη μητέρα

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 62χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε αντιδικία με την πρώην σύζυγό του. Η τελευταία είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, επικαλούμενη λεκτική και σωματική βία σε βάρος της.

Ο κατηγορούμενος στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η οποία συζητήθηκε πρόσφατα και εκδόθηκε προσωρινή απόφαση με την οποία ανατέθηκε η επιμέλεια των ανήλικων διδύμων -ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 2,5 ετών- στη μητέρα και ρυθμίστηκαν τα ζητήματα επικοινωνίας.

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής έξω από το σπίτι του πατέρα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγο του 62χρονου, η οποία κάλεσε την 'Αμεση Δράση.

Περιπολικό του Αστυνομικού Σταθμού Σοχού έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά και τον πατέρα τους.

Θεσσαλονίκη απόστρατος

Οι αστυνομικοί έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να βγάλουν τα παιδιά και τον πατέρα / Φωτογραφία από MEGA

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλείδωσε τα παιδιά στο αμάξι και άνοιξε φιάλες αερίου!

Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς τα ανήλικα δίδυμα είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα υγραερίου στην καμπίνα του αυτοκινήτου και είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου ευτυχώς νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top