Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Ήθελε να αυτοκτονήσει με υγραέριο μαζί με τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη

Δύο φιάλες υγραερίου βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών στη Θεσσαλονίκη.  Ο 62χρονος φαίνεται να είχε τοποθετήσει τη μία ανοιχτή φιάλη κάτω από το παιδικό κάθισμα. 

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να ανατιναχτεί με τα παιδιά. Ήταν βίαιος με τη μητέρα»

Οι αστυνομικοί του τμήματος Λαγκαδά, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τη μητέρα, έσπευσαν στο σημείο και έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά και τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. 

Θεσσαλονίκη: «Είχε πάρει χάπια και δεν μπόρεσε να ανατινάξει το αυτοκίνητο»

Νεότερες πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι ο 62χρονος απόστρατος της αεροπορίας είχε καταναλώσει αντιαρρυθμικά χάπια και γι’ αυτό δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει αναπτήρα για να ανατινάξει το αυτοκίνητο. 

Ο 62χρονος είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητο δύο φιάλες υγραερίου

Ο 62χρονος είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητο δύο φιάλες υγραερίου

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με έναν κασμά και κατάφεραν να βγάλουν τα παιδιά και τον πατέρα. 

Οι αστυνομικοί έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να βγάλουν τα παιδιά και τον πατέρα

Οι αστυνομικοί έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να βγάλουν τα παιδιά και τον πατέρα

«Δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του. Ακόμη και μετά από ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει. Αυτά τα χάπια που πήρε έριξαν τους παλμούς της καρδιάς του πολύ και δεν τον άφησαν να ανάψει τον αναπτήρα και να ανατινάξει το αυτοκίνητο», δήλωσε στο thestival.gr αστυνομικός που βρέθηκε στο Μελισσοχώρι την ώρα του συμβάντος.

Θεσσαλονίκη: «Παγώσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να σπάσουμε το τζάμι»

Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή της διάσωσης από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστο Συμεωνίδη. 

Ο 62χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών και γι' αυτό δεν κατάφερε να ανατινάξει το αυτοκίνητο

«Ήμασταν τυχεροί που ένα περιπολικό ήταν κοντά. Παγώσαμε όταν η πρώτη διαβίβαση του περιπολικού ήταν ότι δεν μπορούν να σπάσουν το τζάμι. Ο πατέρας έπαιρνε τα ανήλικα παιδιά μία φορά την εβδομάδα, την Κυριακή. Όταν πήγε η μητέρα να παραλάβει τα παιδιά ήρθε αντιμέτωπη με το συμβάν και άμεσα επικοινώνησε με την Αστυνομία», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Θεσσαλονίκη: «Ήταν βίαιος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών τους. Μάλιστα συγγενείς της 47χρονης μητέρας υποστηρίζουν ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος και αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους. 

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου τα παιδιά, με δύσπνοια ο πατέρας

Τα δύο αδελφάκια, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, που είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα υγραερίου, μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. 

Ο 62χρονος είχε σκοπό να ανατινάξει το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Ο 62χρονος είχε σκοπό να ανατινάξει το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Ο πατέρας, ο οποίος είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, νοσηλεύεται φρουρούμενος με δύσπνοια στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλείδωσε τα παιδιά στο αμάξι και άνοιξε φιάλες αερίου!

Δυσφορία αισθάνθηκε κι ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος συμμετείχε στη διάσωση και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top