«Ζώα, ζώα»: Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού στη δίκη

Τα μοιραία χτυπήματα που στέρησαν τη ζωή στον 19χρονο Άλκη

Οι πληροφορίες για την κατάθεση του αστυνομικού στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (13/2/23)

Ξέσπασε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού στην αίθουσα του δικαστηρίου ενώ ήταν σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του γιου της στη Θεσσαλονίκη. «Ζώα, ζώα», φώναξε φορτισμένη συναισθηματικά.

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Αυτά που θα πω είναι πολύ σκληρά για μια μάνα»

Λίγο πριν το ξέσπασμα της μητέρας του Άλκη Καμπανού, η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Λήδα Καλλιόπη Κοβάτση, απαντώντας σε ερωτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ανέφερε αναλυτικά τα τραύματα που είχε ο Άλκης Καμπανός στο κεφάλι του από τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν το μοιραίο βράδυ στην οδό Θεοδώρου Γαζή στη Θεσσαλονίκη.

Τότε η μητέρα του Άλκη Καμπανού δεν άντεξε και ξέσπασε φωνάζοντας «ζώα, ζώα», αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον γιο της.

«Ήταν σαν σφαγείο» - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε πρώτος τον Άλκη

«Ο Άλκης δε θα επιβίωνε»

Χθες η ιατροδικαστής πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της, συνέστησε στους γονείς του Άλκη να αποχωρήσουν από τη δικαστική αίθουσα, καθώς όσα θα έλεγε θα ήταν πολύ σκληρά για τους ίδιους. 

Έδειξαν βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη στη δίκη - Παρόντες οι γονείς του

Καμπανός

«Ο Άλκης δε θα επιβίωνε ακόμη κι αν ήταν έξω από νοσοκομείο», κατέθεσε ιατροδικαστής / Φωτογραφία EUROKINISSI (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

«Αυτά που θα πω είναι πολύ σκληρά. Δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα. Ως μητέρα, συμβουλεύω τους γονείς να βγουν εκτός αίθουσας», είπε και αμέσως η μητέρα και ο πατέρας του 19χρονου βγήκαν έξω από την αίθουσα.

Σε ερώτηση της προέδρου της έδρας αν ο Άλκης θα μπορούσε να επιβιώσει με έγκαιρη επέμβαση, απάντησε: 

Άλκης Καμπανός: Ο άγνωστος διάλογος μεταξύ των δραστών το μοιραίο βράδυ

«Ακόμη κι έξω από νοσοκομείο να γινόταν το περιστατικό δε θα επιβίωνε. Γιατί το τραύμα στο κεφάλι εξωτερικά δε φαινόταν ότι ήταν τόσο σοβαρό. Υπήρχε συνδυασμός τραυμάτων. Στο σώμα υπήρχαν τρία διαφορετικά τραύματα από τέμνοντα και νύσσοντα όργανα και δύο από διαφορετικά θλώντα όργανα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top