«Ήταν σαν σφαγείο» - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε πρώτος τον Άλκη

«Υπήρχε τεράστια λίμνη αίματος», κατέθεσε στη δίκη για τον Άλκη Καμπανό

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού / Ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο αστυνομικός στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο Άλκης Καμπανός καταθέτει από το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, στη δίκη των «12» που κατηγορούνται για τη δολοφονία σε βάρος του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη

Άλκης Καμπανός: Ο άγνωστος διάλογος μεταξύ των δραστών το μοιραίο βράδυ

δίκη Καμπανού

«Υπήρχε τεράστια λίμνη αίματος» κατέθεσε ο αστυνομικός στη δίκη Καμπανού / Eurokinissi (Ραφαήλ Γεωργιάδης)

«Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο»

«Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», είπε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος, όταν κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Γαζή, στην περιοχή Χαριλάου όπου έγινε το φονικό επεισόδιο.

Όπως ανέφερε, αντίκρισε τον Άλκη μέσα σε «λίμνη αίματος», ενώ έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία, με τον 19χρονο να ψελλίζει «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα.

Άλκης Καμπανός: Στο δικαστήριο η αδελφή του - Τι κατέθεσε

Οι προσπάθειες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς λίγο μετά, ο Άλκης Καμπανός ξεψύχησε.

«Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο», ανέφερε ο αστυνομικός, σύμφωνα με τον οποίο, δίπλα στον άτυχο 19χρονο βρισκόταν ο φίλος και κολλητός του, που χτυπήθηκε κατά την ίδια επίθεση και ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς πληροφορίες για το τι είχε συμβεί, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα κόκκινο δρεπάνι, με μαύρη λαβή, που ήταν μέσα σε λίμνη αίματος.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, υπήρχε πλήρης ησυχία, δεν είδαμε άτομα που να είχαν συμπλακεί, δεν γνωρίζαμε τους λόγους που έγινε το επεισόδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, η εξέταση του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Καμπανός - Νυρεμβέργη: Μαθητές με φανέλες ελληνικών ομάδων στη μνήμη του

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο 20χρονος που ήταν παρών στην επίθεση, αλλά πρόλαβε να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα δεύτερος αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρίσκονται και σήμερα οι γονείς του Άλκη, που παρακολουθούν τη διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top